Castiga o invitatie dubla la concertul ”Maria Tanase. Simfonic Jazz fusion” – la Sala Radio!

» Vezi castigatorii

”Maria Tănase. Simfonic Jazz fusion” – la Sala Radio!

Miercuri, 30 octombrie  2019, ora 19.00
Sala Radio
ORCHESTRA  DE CAMERĂ RADIO
Maria Tănase. Simfonic Jazz fusion
Dirijoare: SIMONA STRUNGARU
Solişti:     SEBASTIAN BURNECI – trompetă
IRINA SÂRBU – voce

Cântecele inconfundabilei Maria Tănase, o îmbinare de muzică simfonică și jazz, este ceea ce vă propun IRINA SÂRBU (voce), SEBASTIAN BURNECI (trompetă), alături de dirijoarea SIMONA STRUNGARU și Orchestra de Cameră Radio, într-un frumos concert programat miercuri, 30 octombrie (19.00), la Sala Radio!
La fiecare nouă apariție scenică, Irina Sârbu uimește și încântă. Este mereu apreciată pentru prospețimea  interpretărilor sale, spiritul de improvizație, ce se bazează pe mulți ani de studiu dedicat muzicii clasice și apoi jazz-ului și pe o pasiune arzătoare pentru folclorul românesc.  Sebastian Burneci (trompetă) este unul dintre cei mai valoroși muzicieni din noua generație, membru activ în proiecte internaționale de jazz, solist în Big Band-ul Radio, fondator și lider al Bucharest Jazz Orchestra.
Evenimentul va fi dirijat SIMONA STRUNGARU - pianistă, dirijor de orchestră, orchestratoare și compozitoare de muzică de film - ce a absolvit în 2010 masteratul la Conservatorul din Amsterdam. A dirijat, printre altele, Orchestra și Corul Filarmonicii Oltenia, alături de Cvartetul Bălănescu și Loredana Groza pentru concertul Maria Tănase Simfonic sau ansamblul Sonomania în cadrul Festivalului Săptămâna Internațională a Muzicii Noi.
 
Participa la concurs in perioada 10-28 octombrie 2019 și poți câștiga o invitatie dubla la concert ”Maria Tănase. Simfonic Jazz fusion” – la Sala Radio!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Concertul ”Maria Tanase. Simfonic Jazz fusion” de la Sala Radio va fi dirijat de...

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;