Castiga o invitatie dubla la "Concertul de Jazz al BIG BAND-ului RADIO”, oferita de Sala Radio!

» Vezi castigatorii

Joi, 31 ianuarie 2019, ora 19.00
Sala Radio
BIG BAND RADIO
Dirijor: IONEL TUDOR


Joi, 31 ianuarie (19.00) BIG BAND-ul RADIO prezintă la Sala Radio primul concert de JAZZ din 2019: Tribute to Peter Herbolzheimer, un eveniment dedicat memoriei apreciatului muzician de jazz german (trombonist și dirijor de formație de jazz). 
Evenimentul se va desfășura sub bagheta compozitorului și dirijorului IONEL TUDOR. Big Band-ul Radio a fost recent aplaudat în Festivalul ”RadiRo” - în cele două concerte de mare succes susținute la București de Aura Urziceanu - și, la început de toamnă, pe scena Festivalului ”Cerbul de Aur” – Brașov, 2018.
Peter Herbolzheimer (1935 – 2010) s-a născut la București, într-o familie în care mama era de origine română și tatăl german. În 1951, familia a luat decizia de a părăsi România pentru a se stabili în Germania. Alături de Dieter Reith și Jerry van Rooyen, Peter Herbolzheimer a semnat aranjamentele muzicale pentru Jocurile Olimpice de la Munchen, din 1972. De la fondarea formației Bundesjazzorchestra în 1987, Peter Herbolzheimer a asigurat conducerea muzicală a ansamblului până în 2006.  A compus muzica pentru câteva pelicule cinematografice și s-a remarcat ca unul dintre cei mai mari aranjori de jazz din Germania.
 

Participa la concurs in perioada 07-28 ianuarie 2019 și poți câștiga o invitatie dubla la “ Concertul de Jazz al BIG BAND-ului RADIO”, oferita de Sala Radio. Spectacolul va avea loc joi, 31 ianuarie 2019, de la ora 19:00. 

 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Sub bagheta carui dirijor se desfasoara concertul de Jazz oferit de Big Band-ul Radio?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;