Castiga o invitatie dubla la concert Bucovina!

» Vezi castigatorii

Miercuri, pe 20 februarie, de la ora 21:30, Bucovina va invita la un special exclusive showcare nu trebuie scapat in cadrul unui show METALHEAD si BestMusic LiveConcerts!

 

La minimum 4bilete cumparate, discount 10%

La minimum 8bilete cumparate, discount 15%

 

Castigatoarea numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu showuri sold out la AreneleRomane in 2015 si 2016 si 2017, cea mai titrata trupa de metal romaneasca amomentului a decis ca este timpul sa ridice ștacheta la un nivel superior si saofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București !

 

Special pentru acest concert, nu avem mese in fața scenei iar biletele costă doar 49 delei așa ca se anunță un sold-out rapid!

 

Biletele segasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, MetrouUnirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cucardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sauOrange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Biletele au următoarele preţuri:

 

- Cu loc la masa in sala: 69 lei (numar limitat de bilete)

 

- Fara loc, in fata scenei: 49 lei

 

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

 

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

 

- Acces General: 74 de lei, cu loc la masa in sala

 

- Fara loc:54 de lei

 

Vino la HardRock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzicalor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri careîți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

 

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

 

 

Participala concurs in perioada 13-19 februarie 2020 si poti  castiga o invitatie dubla la concert ”Bucovina”oferita de BestMusic!

 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Ce pret are un bilet fara loc in fata scenei?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;