Sex antiînşelat: 8 trucuri ca să nu plece la alta

"Iartă-mă, draga mea! A fost un moment de slăbiciune. Sex şi nimic mai mult!" Aşa se scuză bărbaţii când sunt prinşi pe picior greşit. Ei încearcă să transforme aventura într-un accident nefericit, dar realitatea e alta. "Niciun bărbat nu înşală accidental", spune Greg Behrendt.
"Iartă-mă, draga mea! A fost un moment de slăbiciune. Sex şi nimic mai mult!" Aşa se scuză bărbaţii când sunt prinşi pe picior greşit. Ei încearcă să transforme aventura într-un accident nefericit, dar realitatea e alta. "Niciun bărbat nu înşală accidental", spune Greg Behrendt, autorul cărţii "He's Just Not That Into You". Bărbaţii înşală din anumite motive. Iniţial există o tentaţie, iar bărbatul are de ales: să-i reziste sau să-i cedeze.

Dacă vrei să-i insufli iubitului tău voinţa de a rezista în faţa oricărei tentaţii, află că o poţi face. Trebuie să conştientizezi care sunt motivele pentru care înşală bărbaţii, deci să vezi cum se nasc tentaţiile, iar mai apoi să le anihilezi.

Înainte de toate, află că infidelitatea poate avea o explicaţie evoluţionistă. Antropologul Helen Fisher susţine că oamenii îşi sunt fideli unul celuilalt, dar pentru o perioadă limitată de timp. "Oamenii îşi asumă responsabilitatea de a se implica în relaţii monogame, dar ele se destramă, în mod natural, după aproximativ 4 ani. De ce? E nevoie de 4 ani pentru ca femeia şi bărbatul să facă un copil, iar copilul să supravieţuiască fără grija constantă din partea mamei." În acest moment începe tentaţia de a înşela, iar tentaţia poate fi mai mare decât sentimentul de responsabilitate trăit la început.

Potrivit antropologului, poţi împiedica aventurile iubitului tău cu alte femei, dacă îi îndeplineşti două nevoi primordiale, moştenite din strămoşi, nevoi care sunt valabile şi astăzi: nevoia de sex şi nevoia de apreciere.

Ţine cont de motivele principale pentru care înşală bărbaţii şi află care sunt trucurile sexy cu care înlături aceste motive şi reduci tentaţiile la zero!

Bărbaţii înşală pentru că vor ceva nou în plan sexual


1. Tachinează-l!

Cel mai comun motiv pentru care înşală bărbaţii este faptul că sunt ispitiţi de lucruri noi. Desigur, nu-i o scuză să înşeli din plictiseală, dar adevărul e că uneori rutina îşi spune cuvântul. Ca să o înlături, Lora Somoza, expert în sex şi relaţii, te sfătuieşte să-i oferi partenerului tău varietate în dormitor. Nu, nu e cazul să faci sex agăţată de lustră, dar e important să-ţi pui imaginaţia la contribuţie. Specialistul consideră că tachinările sunt o armă foarte puternică, care menţin treaz interesul bărbaţilor pe termen lung.

Iată ce truc sexy îţi propune specialistul: dimineaţa, când iubitul tău se spală pe dinţi, atinge-i zona intimă sau, dacă eşti mai dezinhibată, fă-i sex oral, preţ de câteva secunde, după care spune-i să vină acasă repede diseară. Somoza crede că, folosind acest truc, iubitul tău se va gândi la tine toată ziua şi se va grăbi să ajungă acasă. Aşadar, nici vorbă de alte femei!

2. Nu-i cenzura fanteziile!

Cum mai variezi lucrurile în dormitor? Experimentând, desigur! Ori de câte ori iubitul tău îţi propune ceva nou, nu te grăbi să-i judeci fanteziile. Încearcă totul măcar o dată, ca să vezi cum e, înainte de a spune nu. Aceasta este dorinţa secretă a bărbaţilor.

Bărbaţii înşală pentru că au fost atraşi de altă femeie


3. Fii sexy în ochii lui!

Ochii văd, inima cere... Ştim că bărbaţilor le stă în instinct să întoarcă privirea după ceva frumos. Unele aventuri încep dintr-o atracţie puternică. E greu să previi astfel de accidente, dar scazi riscul lor, dacă încerci să rămâi atrăgătoare pentru iubitul tău. Aşa că surprinde-l cu apariţii sexy, nu neapărat în dormitor, dar ori de câte ori ieşiţi în oraş doar voi doi. Chiar dacă sunteţi de mult timp împreună, cheamă o prietenă acasă şi roag-o să te ajute să te găteşti pentru întâlnire, exact ca în adolescenţă.

Bărbaţii înşală pentru că nu sunt apreciaţi de parteneră


4. Complimentează-l!

"Eram căsătorit cu soţia mea de 4 ani când am înşelat-o. N-am înşelat-o cu vreun topmodel. Cealaltă femeie era pur şi simplu foarte prietenoasă. Flirta cu mine, îmi acorda atenţie, îmi spunea cât de mult mă doreşte şi chiar m-a făcut să mă simt ca un zeu. E greu să rezişti unei astfel de femei, când te duci acasă, iar soţia nu-ţi vorbeşte decât de facturi şi curăţenie.", povesteşte un bărbat. Ai înţeles ideea, nu?

Ok, e foarte adevărat că femeile sunt mai responsabile uneori, iar bărbaţii trăiesc de azi pe mâine, dar dacă încerci să faci militărie cu iubitul tău, exact asta va deveni şi căsnicia voastră ulterior. Deci nu vorbim de o căsnicie prea sexy. Uităm să formăm un cuplu şi devenim parteneri de viaţă, care nu fac nimic altceva decât să-şi împartă responsabilităţi între ei.

Dacă ţii la iubitul tău şi nu vrei să te înşele, arată-i-o! Şi bărbaţii au nevoie de complimente precum "Cât de sexy eşti!", precizează doctorul Ava Cadell. Odată ce aud aceste cuvinte din gura iubitei, nu vor mai căuta validare în braţele altor femei.

5. Fă-i avansuri indecente!

Când o femeie "se dă" la un bărbat şi îi face un apropo sexual, reacţia bărbatului este şi fizică. Penisul său se vascularizează mai tare, iar acest fenomen îi provoacă o excitaţie. Aşadar, fii tu cea care trezeşte aceste reacţii la iubitul tău! În acest fel, dacă o altă femeie îi va face la rândul ei complimente, iubitul tău nu se va mai simţi atât de flatat şi tentat să dea curs avansurilor.

6. Dă frâu liber reacţiilor vulcanice în pat!

Un alt mod de a-l complimenta pe iubitul tău este să-i dai de înţeles că adori prestaţia lui din timpul sexului, evident, dacă e cazul. Manifestările pasionale, zgomotase, îl fac să se simtă cel mai tare, iar acest sentiment anihilează orice curiozitate de a încerca tehnicile sale şi cu altă femeie.

Bărbaţii înşală din cauza stresului


7. Fără certuri şi discuţii despre bani în pat!

Un alt motiv care îi împinge pe domni să înşele este... stresul. Când viaţa iubitului tău devine o sursă constantă de griji, tendinţa lui va fi să o uşureze cu orice îi poate creşte adrenalina şi starea de bine. Ori sexul murdar, interzis pare a fi antidotul perfect. Aşa i se înfiripă dorinţa de a avea o aventură sexuală! Ca să îl lecuieşti de astfel de gânduri, încearcă să îi oferi iubitului tău clipe sexy când vă aflaţi în pat, atât dimineaţa, cât şi seara. Primele momente din zi şi ultimele, care vă prind negreşit în pat, n-ar trebui să fie tensionate. Ele ar trebui să fie pline de afecţiune şi erotism. În acest fel îi oferi iubitului echilibrul emoţional de care are nevoie şi nu va fi tentat să caute plăceri de moment.

Bărbaţii înşală pentru că vor o nouă provocare


8. Fă-l gelos!


Alteori, bărbaţii înşală pentru că simt nevoia să "fugărească" din nou o femeie, aşa cum o făceau în "tinereţe". Vănătoarea le stă în instinct, aşa că nu înceta să joci rolul prăzii cu iubitul tău, chiar dacă sunteţi de mult timp împreună. Pe lângă tachinare, truc de care îţi povesteam la început, încearcă şi acest instrument fin de manipulare: trezeşte-i gelozia! Arată-i că există alţi bărbaţi interesaţi de tine. Arată-i că eşti o femeie independentă. El trebuie să înţeleagă că stai cu el pentru că încă vrei asta, nu pentru că eşti nevoită. Aşa că doar de el depinde să te ţină lângă el pentru totdeauna! Nu-i va mai sta gândul la alte femei!
 

Comentarii (27)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Mary pe 3 Apr 2015, 10:59
  Sfaturile pacatoase

  Imbecilitatea acestor "sfaturi" a dus o multime de familii pe drumul esecului. Din cauza acestor "sfaturi" au ramas copii fara parinti, ba chiar au murit oameni. Insa inconstientii care posteaza aceste "sfaturi" nu urmaresc ratiunea, ci mai degraba doresc ca site-ul de pe care isi incaseaza comisioane SA VANDA. Chiar daca distrug familii, lasa copii pe drumuri etc. Un om destept, fie el femeie ori barbat, nu isi face viata si nici nu se lasa influentat de TV sau dupa sfaturi de pe internet.

  2
  0

 • Mihaela pe 11 Feb 2015, 20:26
  Barbati maturizati-va!!

  Dumnezeu a creat barbatul frumos, armonios si inteligent, noi, femeile trebuie sa fim atente la cata inteligenta are partenerul nostru, altfel poti sa faci ORICE si efectul e foarte mic, nu-si da seama cu adevarat ce incerci tu, ca femeie sa faci, si intr-un cuplu trebuie sa faca amandoi eforturi pentru a-si pastra partenerul. Barbatii au nevoie sa se maturizeze, deci au ei de invatat trucuri, noi, femeile, suntem mai emotionale, si instinctul functioneaza, la ei mai greu!

  0
  0

 • connie pe 14 Sep 2013, 12:21
  junona

  incearca si fa-l gelos..............vezi ca poate sa devina si agresiv.nu doar vanator............articolul se referea le barbati inteligenti nu si la bate................asa ca fiti atente

  8
  0

 • adyunq pe 30 Dec 2012, 20:54
  tra,la,la....

  si streseaza-ti tu barbatul in fiecare zi, si intreaba-l numai de bani mereu, si sa vezi tu atunci, oare de ce nu te mai iubeste?

  3
  0

 • adyunq pe 30 Dec 2012, 20:45
  tra,la,la....

  Cat de tampe sunt unele femei! pai daca va credeti super si aveti impresia ca nu sunteti meritate de iubitii vostrii de aia ramaneti de proaste singure cu copii pe langa voi de crescut de nu va mai baga nici dreaq in seama.Asa femei nici nu merita atentia barbatilor.

  2
  1

 • miha_scumpik16 pe 18 Dec 2011, 15:11
  sincera

  eu una nu cred ca toti barbati ar trebui bagati in aceeasi oala pentru ca nu toti sunt la fel si nu zik asta doar pentru ca al meu dupa 6 ani e foarte cuminte asa ca nu fiti rele fetelor incercati sa atrageti cum este si acest articol

  0
  2

 • LOL pe 9 Dec 2011, 13:07
  Despre comentatoarea Irina

  Fato,ai grija ce zici.Puteai sa zici ca UNII barbati sunt porci,nu toti. Asa as putea sa zic si eu ca toate femeile sunt curve si as fi considerat un idiot pentru asta,pentru ca nu este adevarat. Mie mi se pare ca problema ta este ca ori esti frustrata,ori in viata ai dat peste barbati care si-au batut joc de tine.Sfatul meu de barbat,nu-i baga pe toti ina ceeasi oala

  1
  2

 • sssss pe 6 Dec 2011, 23:56
  dragostea=reciproca..?

  fetelor fiti demne de voi....cine ne merita nu va cauta niciodata pe alta.si totusi nu inteleg aricolul acesta cum poate sa dea asa sfaturi fai iubitului sa-i sugi p............ p-u ce.?ca sa nu se duca la alta?asta e prostie mare......daca se duce la alta,drum bun!

  7
  3

 • Hiyna pe 2 Dec 2011, 22:21
  ...

  Daca te inseala: 1) nu te merita; 2)nu te merita; . . . n

  3
  1

 • tot eu pe 1 Dec 2011, 15:21
  pe naiba

  Stiti ce cred eu si o spun din propria experienta cu cat ai arati mai mult dragostea barbatului el face mai rau si te trateaza si cu mai multa indiferenta.....asa ca sunt doar niste baliverne aceste articole. Bagati bine la cap fetelor cu cat ai tratati cu indiferenta pe barbati cu atat mai bn pt voi. V-am poopat pa..

  7
  2

 • Loredana pe 1 Dec 2011, 11:50
  Barbatii nu merita nimik ..asta e adevaru..fara suparare.!!!!

  oricate le`ai face barbatilor sunt tot nemultumiti..tot inseala k asa sunt ei..NESIMTITI..pt barbati nu merita sa dai nimik..absolut nimik..:P:)

  9
  4

 • silvia pe 30 Nov 2011, 14:39
  cine-a zis ca barbatii trebuie pastrati?

  am citit si eu articolul asta si multe altele in care se scrie ca barbatii inseala pt ca..pt ca...si ca daca vrei sa pastrezi un barbat langa tine sa te folosesti de diverse trucuri...dar de ce tr sa ma folosesc eu de ceva ca sa-l pastrez langa mine? de ce sa fac numai eu,FEMEIA, lucruri ca sa fie el multumit? intr-o relatie nu e vb numai despre sex...sunt lucruri bune sau mai putin bune pe care le traiesti impreuna cu omul cu care traiesti...dar daca in mintea lor (a barbatilor) e doar sex si sare pe alta de cum o vede facandu-i cu ochiul,desi are femeie acasa, sa fie sanatos frate, daca gandeste cu "capul in jos" sa se duca si la naiba, ca nu am de ce sa ma gandesc cum sa-l pastrez.

  7
  5

 • cristina pe 25 Nov 2011, 20:46
  aiurea, cam... nasol

  sincer sa zik acelasi lucru ar trebui sa faca si barbati...e ceva uratsau poate chiar te preocupi atat ca te lasa iubitul sau barbatul...oare de ce ei pot insela si femeile nu?in fine eu nu prea am tendintza sa fac asta dar ar trebui o lectie bine data barbatilor care insala pentru ce naiba mai sta k o femeie pe care o tine cao sluga si el alearga la fundul alteia...???nu nu asta nu as accepta cred ca de asta multe femeii se fac lesbience pentru ca nu vede nimik altceva dkt prostii la un barbat!

  15
  0

 • nichy pe 22 Nov 2011, 12:45
  barbatiiiiii

  oare barbatii iubesc si EI sau au capricii de 2 3 ani

  5
  0

 • fantomas pe 20 Nov 2011, 00:26
  Un articol de 2 lei !!

  99% din femei inseala,la barbati sunt convins ca procentul este mult mai mic !! Oricum daca barbatul v-a inselat, inseamna ca e un dobitoc, asa ca NEXT !! Sfaturile pe care voi le oferiti sunt de 2 lei, "fa-l gelos" ce-s porcariile astea .... intr-o relatie normala nu trebuie sa exista sicanari de genul asta .....

  5
  2

 • irina pe 14 Nov 2011, 13:28
  barbatii astia

  oricum ar fi, urati sau frumosi, bogati sau saraci, prosti sau destepti, barbatii tot porci sunt; asa ca fetele, daca tot faceti tot pentru un barbat luati macar unul frumos, sau macar unul destep, sau macar unul bogat, care calitate va place mai mult, ca toate calitatile nu le are nici unul! si punct! nu merita sa lupti pentru toate jigodiile sau sa stai cu ei din mila sau sa crezi ca au suflet bun! nu nu si nu! acultati la mine ca am ani buni in spate!

  20
  3

 • abba_nice pe 13 Nov 2011, 22:28
  abba

  de acord cu Robert...

  6
  2

 • Robert pe 12 Nov 2011, 10:33
  Pastrare partener

  Sunt barbat si am un sfat pentru voi femeile.Cea mai buna cale sa va pastrati partenerul este sa va intoarceti la Dumnezeu si la ocrotirea Lui.Ati parasit dragostea Lui si din cauza asta apar tot felul de certuri,despartiri,divorturi,necazuri.Cautati-l pe Domnul Isus caci El este raspunsul la cautarile Dumneavoastra.Dar sa-L cautati din toata inima si in locuri unde se gaseste,adica in inima Dumneavoasta.Domnul Isus va iubeste caci suntem copii lui.Lasati alte preocupari si cautati sa fiti o familie care traieste dupa voia Domnului,iar rezultatele se vor vedea in curand.Domnul ISUS sa va binecuvinteze.

  16
  6

 • Marsy pe 8 Nov 2011, 15:46
  INSTINCT

  CUNOSC BARBATI CARE INSEALA NUMAI PENTRU FAPTUL CA SANT..BARBATI..CULMEA ,DE OBICEI BARBATII CU FEMEI FRUMOASE,LE INSEALA...CE LE FACI CE NU LE FACI,EI TOT INSEALA...CA ASTA E MENIREA LOR....TOATE SINT BALIVERNE...EU NU CRED CA EXISTA BARBAT SA NU O FI FACUT-O MACAR O DATA....CRED DIN CONTRA,CU CIT LE ARATI DRAGOSTEA MAI MULT CU ATIT MAI RAU...

  12
  4

 • malia_natalia pe 6 Nov 2011, 16:30
  ...si mai e ceva....

  Barbatii inseala pt ca iubirea lor fata de pers iubita dispare in timp...asta daca nu iubesc cu adevarat!Sau deloc?!

  9
  2

 • basilio pe 4 Nov 2011, 20:26
  raspuns...

  de ce puneti intrebarea „de ce numai femeile sa se zbata”? eva e o revista pentru femei; normal ca articolele se adreseaza femeilor. asta nu inseamna automat ca el are voie sa stea ca un trantor si tu, femeia, sa te dai peste cap. doar ca sfaturile se rezuma la ce trebuie sa faca femeia pe bucatita ei de responsabilitati.

  13
  2

 • kri krip pe 4 Nov 2011, 19:11
  Epuizati psihologic

  Dragi cititori,sunteti epuizati psihologic.LARYSSSA draga,de ce nu crezi ca aceste sfaturi nu pot fi urmate si de un barbat copt nebun dupa o femeie?De ce nu-ti pui imaginatia la contributie si sa le iei ca pe sfaturi unisex in loc sa te aprinzi asa?Daca intr-adevar este atractie si sentiment intr-un cuplu(si vb din proprie experienta) cucerirea constanta se aplica din amandoua partile:o atingere,o privire,o soapta,un mesaj sau un biletel picant pus in buzunar pentru a fi descoperit pe parcursul zilei

  9
  3

 • larysssa pe 3 Nov 2011, 20:52
  penibil

  gasim numai articole idioate intitulate:"cum sa-l tii langa tine"."ce sa faci sa nu te lase',"cum sa te porti in pat ca sa-l bulversezi total"...dar de ce nu e invers.sa se preocupe ei cum sa ne faca se ne simtim bine.de ce nu exista articole de tipul:"cum sa fac sa ma iubeasca?',"ce sa fac ca sa se nu ma lase iubita?".de ce barbatii nu se streseaza??noi trebuie sa facem de toate.daca nu te iubeste iubitul,e un afemeiat si un tip care nu are curajul sa iti zica in fata ca s-a terminat,degeaba faci tot atatea prostii.ce facem daca ramanem in pana de idei,daca toate lucrurile le-am pus in practica si nu avem nimic nou??aoleo,ne lasa...extraordinar...prea tratam barbatii ca pe niste comori.vrea sa ma lase,ok,sa se duca,nimeni nu e de neinlocuit.asta nu mai faceam....sa-mi bat capul cu idiotenii.cunosc atatea fete care ar sta si in cap pt iubit si oricum sunt inselate.sa avem totusi demnitate.una e sa aducem ceva nou in relatie si alta e sa facem orice sa tinem masculul langa noi.

  25
  4

 • Nu conteaza numele pe 3 Nov 2011, 00:03
  Oare care e subiectu ...

  Desi nu am citit acest articol ... sunt de parere ca ATATA TIMP cat iti pasa de o persoana si poti sa comunici cu ea ... cat timp sunteti amandoi cu, "capul pe umeri" nu va fi aparea niciodata problema asta... plus ca mai e un lucru .. toti barbatii care zic ca da.. doar odata si ca momente de slabiciune si asa ... pai aaa .. din punctul meu de vedere.... nu mai merita increderea ... in fine , se poate filozofa pe tema asta... foarte mult... mesajul final e ... Gaseste pe cineva care sa iti fie numai potrivit tie... suna imposibil probabil dar .. nu e...

  6
  3

 • PATITA pe 2 Nov 2011, 05:49
  TIMP IMPREUNA

  o vcacanta impreuna e solutia http://romaningermania.ro/bulgaria-ultimele-zile-ale-turismului-all-inclusive/

  1
  7

 • laura.dumitrescu pe 1 Nov 2011, 20:10
  bani pe net

  Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa laura.dumitrescu@rocketmail.com

  0
  13

 • duracel pe 1 Nov 2011, 01:35
  LUATI EXEMPLU

  http://romaningermania.ro/fericirea-profunda-ii-%E2%80%9Cloveste%E2%80%9D-pe-germani-dupa-65-de-ani/

  2
  16

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod