7 plante care atrag energia pozitivă în casa ta

Mulţi experţi consideră că anumite plante atrag energia pozitivă, reduc stresul şi asigură un sentiment de bunăstare şi armonie.
Casa ta este o extensie a trupului şi a spiritului tău, astfel încât ce îi oferi casei tale, îţi oferi şi ţie. Poţi reduce energia negativă prin adăugarea unor plante.

Ce plante atrag energia pozitivă în casa ta?


Plante care atrag energia pozitivă: Rozmarin

Rozmarinul purifică aerul, te protejează împotriva anumitor boli şi are proprietăţi puternice de vindecare. De asemenea, îmbunătăţeşte starea de spirit şi memoria. În plus, aceastp plantă atrage dragostea şi încurajează dorinţele.
Este recomantat să pui câteva fire de rozmarin în săculeţi de pânză şi să îi pui în casă pentru a-ţi asigura loialitatea celor din jur.

Bambus norocos

Bambusul norocos a fost folosit mult timp în Asia ca simbol al prosperităţii şi al norocului. Pune-l într-un vas de sticlă cu un centimetru de apă şi păstrează-l într-un colţ slab luminat, care este departe de lumina directă a soarelui.

Plante care atrag energia pozitivă: Menta

Fiind planta bunăstării, se crede că menta atrage prosperitatea financiară şi îmbunătăţeşte comunicarea în casă.

Lavanda

Toată lumea ştie că lavanda îmbunătăţeşte somnul.
Dar, de asemenea, ea tratează depresia, linişteşte mintea, promovează fericirea şi armonia, sprijină devotamentul şi fidelitatea în relaţie.

Plante care atrag energia pozitivă: Orhideea

Orhideele sunt plante cu flori de lungă durată în diferite dimensiuni şi forme, care îmbunătăţesc energia din încăpere şi eliberează oxigen în timpul nopţii. Aşadar, este mai bine să le păstrezi în dormitor. De asemenea, aroma lor plăcută îmbunătăţeşte starea de spirit.

Iasomie

Iasomia atrage dragostea şi banii în casă şi, de asemenea, funcţionează ca un afrodisiac puternic.
Pentru a atrage energia pozitivă şi a vă întări relaţia, păstraţi iasomia în dormitor sau în oricare alt loc unde tu şi partenerul tău petreceţi mai mult timp împreună.

Plante care atrag energia pozitivă: Aloe Vera

Aloe Vera combate energiile negative şi le atrage pe cele pozitive. De asemenea, oferă un sentiment de prosperitate. Se spune că Aloe Vera este importantă atunci când creşte, pentru că atrage norocul. Dacă se opreşte din creştere, înseamnă că a absorbit deja toate energiile negative şi, astfel, ne-a protejat de vibraţiile rele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod