Când bebeluşii dorm, cei mai buni prieteni îi veghează: 16 imagini superbe

Imaginile realizate de o pasionată de fotografie surprind legătura emoţionantă care se formează încă din primele zile între nou-născuţi şi animale.

Câinele este cel mai bun prieten al omului, se spune, dar aceste imagini emoţionante demonstrează că sunt tovarăşi de nădejde şi ai puilor de om. Şi nu doar ei.

Realizate de Sujata Setia, o pasionată de fotografie în vârstă de 35 de ani din Londra, aceste cadre surprind legătura specială care se formează între nou-născuţi şi animale. Chiar dacă aba au venit pe lume, micuţii sunt vegheaţi de cei mai buni prieteni cu care aceştia vor creşte şi vor descoperi lumea, fie că e vorba de câini, pisici sau păsări.

Câinele fotografei, Mustang, a fost cel de la care a pornit acest proiect artistic şi apare într-un cadru foarte reuşit.

Deţinătoarea site-ului But Natural Photography, Setia a început să pozeze bebeluşi şi animalele lor după ce Mustang a intrat în viaţa ei, în urmă cu doi ani. "Era un pui când l-am luat şi am simţit impulsul de a susprinde momentul special pe care el şi fiica mea îl trăiau", a povestit ea.

"După ce i-am fotografiat pe ei, a devenit o dependenţă. La scurt timp după aceea, clienţii mei au început să-mi ceară să le fotografiez bebeluşii cu Mustang şi cu animalele lor", a adăugat autoarea.
Ea s-a gândit atunci să înceapă un întreg proiect pe tema relaţiei dintre copii şi animale, iar în prezent fotografiază bebeluşi care dorm şi animalele lor peste tot unde călătoreşte, relatează Daily Mail.

Setia crede că relaţia cu animalele este fundamentală pentru creşterea copiilor şi formarea personalităţii lor, iar când vor fi adulţi, aceştia vor păstra prin intermediul animalelor o legătură specială cu spiritul copilăriei. "Eu numesc asta realism magic; inocenţa şi magia copilăriei, asta surprind.
Cred că fiecare copil are nevoie de un prieten cu blăniţă. Sunt o mulţime de lucruri pe care le poţi învăţa de un prieten cu blăniţă, dar cel mai important e că ţine viu copilul din tine, oricât de bătrân ai fi. Şi această copilărie o proiectez prin toată munca mea"
, a explicat Setia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod