Magazinul Tommy Hilfiger Kids din Bucureşti Mall găzduieşte Kids Fest Day între 13-17 iunie

Între 13 și 17 iunie, în magazinul Tommy Hilfiger Kids, are loc Kids Fest Day, un eveniment dedicat copiilor, în care baloanele cu heliu, cake pops în culorile brand-ului, stickere amuzante și o cabină foto personalizată îi vor distra pe cei mici, în timp ce părinții fac cumpărături.
Evenimentul este prilejuit de o ofertă specială de pre-sales în luna dedicate copiilor, clienții care vizitează București Mall primesc un discount de 20% pentru cumpărături din magazin de peste 500 lei și un cadou pentru cumpărături de până în 500 lei. Toți copiii vor primi cadouri din partea brandului!

Magazinul Tommy Hilfiger Kids din Bucharest Mall (al doilea magazin Tommy Hilfiger din București dedicat copiilor) a fost inaugurat în septembrie 2017, în cadrul unui eveniment la care au participat vedete ca Anca Serea, Amalia Enache și Cerebel, precum și presa glossy.


La Kids Fest Day vă puteți întâlni cu Luana Dăneț, blogger, Maria Vigheciu, vlogger, și Noemi Meilman, influencer. Ele vor veni alături de copiii lor, pentru a se bucura de un shopping cât mai plăcut.

Stilul Americana al hainelor Tommy Hilfiger pentru copii, o interpretare jucăușă a colecției pentru adulți, i-a cucerit pe clienții București Mall. Colecția pentru copii sezonul primăvară-vară 2018 celebrează viteza și actualitatea, cu accente de nostalgie vintage. Colecția aduce în față echipajele curselor de Formula 1 cu costume destructed și focus pe denim.
Stilul este inspirat de formele iconice, de culorile îndrăznețe și grafica în dungi a costumelor piloților de viteză și reinventează tradiționalele piese clasice americane.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod