30 de ținute pentru vară de pe Instagram pe care să le încerci și tu

Rețelele de socializare precum Instagram sau Pinterest sunt surse excelente de inspirație pentru ținute perfecte de vară.
Dar atunci când navighezi printre sutele de postări ale pasionatelor de modă din întreaga lume este posibil să te simți copleșită și să ai senzația că nu poți recrea niciodată stiluri atât de cool.

Cu toate acestea, este foarte simplu să te inspiri din look-urile pe care le vezi pe rețelele de socializare. Secretul este să selectezi unele dintre ținutele care îți plac cel mai mult și să le pui în aplicare.

Alege stiluri vestimentare care ți se potrivesc și pe care le poți imita folosind ceea ce ai deja în garderobă, fără să fii nevoită să investești o mulțime de bani în haine noi, pe care le vei purta un singur sezon. Combinațiile simple sunt de obicei și cele mai șic. Sunt perfecte pentru look-uri inspirate în zilele fierbinți de vară, dar și pentru ținutele tale de vacanță.

Investește în rochii vaporoase de vară care pot fi purtate câțiva ani la rândul fără să simți că ai haine demodate.
Imprimeurile clasice, care nu ies niciodată din tendințe, așa cum sunt cele cu dungi, cu buline sau printurile floarele, sunt alegerile ideale pentru stilul tău de vară.

De asemenea, alte piese pe care le vei putea include fără probleme în ținutele tale de vară pentru acest an, dar și pentru anii viitori, sunt tricourile simple, albe, bluzele cu dungi marinărești, fustele maxi și blugii în tonuri neutre de bleu deschis sau chiar în nuanțe intense de indigo. Și pantalonii scurți de blugi sunt de nelipsit din garderoba ta pentru că îi poți purta an de an.

Evită trendurile cu viață scurtă, așa cum sunt franjurii, aplicațiile, hainele cu mesaje sau desene.

Combinația de tricouri albe și pantaloni lejeri, din materiale comode precum in sau bumbac, se pare că este una dintre preferatele pasionatelor de modă pentru vară 2018.
Pantalonii cu dungi verticale se poartă în acest sezon și sunt perfecți pentru un look relaxat de zi. Aceștia mai au un avantaj major: creează efectul vizual de picioare lungi, fiind ideali pentru mignone. De asemenea, nu uita să bagi întotdeauna tricoul sau bluza în pantaloni, în partea din față, dacă vrei să amplifici acest efect de alungire vizuală a picioarelor.

Rochiile cămașă sunt alte piese vestimentare care nu ar trebui să-ți lipsească în această vară. Fie că le alegi pe cele midi, lungi sau foarte scurte, vei arăta fără îndoială excelent. Nasturii proeminenți sunt un detaliu în trend pentru vara 2018, de aceea ar trebui să optezi pentru rochii cămașă cu nasturi masivi. Optează pentru rochii în culori deschise, care inspiră relaxare și îți oferă un aer de vacanță. Asociază-le cu sandale cu talpă joasă sau sandale espadrile cu platformă împletită, încălțări care au revenit în tendința vara aceasta. 

Și topurile scurte sunt excelente pentru a crea ținute sofisticate și cool în vara 2018.
Se potrivesc de minune cu pantalonii lejeri cu talie înaltă, ajutându-te să creezi acel efect de alungire. De asemenea, le poți asorta și cu fustele maxi cu talie înaltă, pentru un look sofisticat și feminin.

Nu uita de imprimeurile cu motive florale și tropicale, care sunt în tendințe anul acesta, dar care pot fi purtate ani la rândul, aceste imprimeuri numărându-se printre cele care revin cu regularitate în prim-plan, mai ales în sezonul de primăvară și vară.

Rochiile sau topurile cu umerii goi sunt în continuare piese de rezistență ale verii, fiind păstrate în tendințe încă de anul trecut. Poți opta pentru topuri scurte cu umerii goi sau rochiile cămașă cu umerii goi și vei reuși în acest fel să atingi două stiluri la modă pentru vara 2018.

În ceea ce privește încălțările, papucii sunt cei care domină lumea modei în acest sezon.
Îi poți purta pe cei comozi, cu talpă joasă, dar poți alege și papucii cu toc sau cu platformă. Espadrilele sunt de neplisit din ținutele fashionistelor din întreaga lume, astfel că le poți imita stilul alegând aceste încălțări foarte comode, potrivite pentru ținutele de zi și cele de vacanță. Iar dacă ești suficient de îndrăzneață, atunci poți adopta un look ceva mai rebel al acestui sezon: ținute de vară în asociere cu ghete.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod