Shannen Doherty, într-o imagine emoţionantă: Vedeta a făcut o operaţie de reconstrucţie a unui sân

Actriţa din „Beverly Hills“ a suportat o intervenţie chirurgicală plastică după ce a fost nevoită să recurgă la mastectomie pentru a învinge cancerul.

La un an după ce cancerul de sân cu care a fost diagnosticată a intrat în remisie, Shannen Doherty a revenit la o viaţă normală. Mastectomia parţială pe care a suportat-o este preţul pe care ea a fost nevoită să-l plătească pentru a scăpa de ameninţarea bolii, dar după ce s-a însănătoşit, vedeta din serialul "Beverly Hills" a dorit să-şi recapete feminitatea. Ea a fost supusă unei intervenţii de reconstrucţie plastică a unui sân.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a postat pe Instagram o imagine în care este surprinsă pe patul de spital.

Ea i-a mulţumit mamei sale, care apare în cadru lângă ea. "La mulţi ani de Ziua Mamei, mamă. (...) Te iubesc. Îţi mulţumesc pentru că ai fost mereu aici. Aş scrie mai mult, dar calmantele îşi fac efectul", a scris vedeta lângă imaginea respectivă, adăugând tag-ul #reconstrucţie.

Shannen a anunţat recent că va suporta o operaţie, despre care nu a dat detalii, şi că are nevoie de o rezervă de sânge pentru eventualitatea în care s-ar impune o transfuzie sanguină în cadrul acestei intervenţii, scrie Today.
"Doctorul strânge sânge pentru operaţia următoare. A fost răbdător, drăguţ şi foarte bun", a scris pe Instagram actriţa în vârstă de 47 de ani, lângă o fotografie în care zâmbeşte alături de doctorul ei.

Într-o revenire la postarea sa, Shannen le-a mulţumit celor care au donat sânge pentru ea. "Aşadar, doi dintre ei vin o dată la două săptămâni şi donează, ceea ce le ia două ore. O altă fată vine cât de des poate pentru a dona sânge.
Să spun că sunt mişcată de generozitatea oamenilor este prea puţin.
Vreau să vă spun că atât cât voi putea, pe viitor voi începe să donez şi eu sânge. Le mulţumesc acestor oameni cu suflet mare care donează. Vă mulţumesc până la infinit şi vouă, celor de la clinica Woodland Hills, pentru zâmbetele voastre şi munca grea"
, a scris actriţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod