Căţelul cu urechi de Mickey Mouse, noua senzaţie pe Instagram: Vogue l-a făcut vedetă

Un adorabil căţel cu urechile mari a devenit vedetă în Japonia, a cucerit Statele Unite şi Coreea de Sud cu figura lui irezistibilă.
Nu doar oamenii pot deveni staruri pe internet: un căţel foarte simpatic, cu urechile rotunde ca ale unui şoarece "face ravagii" pe reţelele de socializare, unde fotografiile lui culeg like-uri după like-uri. Şi dacă nu-ţi plac câinii în mod special, tot te atrage figura lui ieşită din comun!

Goma e o corcitură de Maltez cu Papillon, din Tokyo, şi a ajuns la 75.000 de admiratori pe Instagram. Toţi se topesc după urechile lui mari şi rotunde, ca ale celebrului personaj Mickey Mouse, un detaliu care îl remarcă rapid în lumea largă a iubitorilor de câini.

Căţelul cu urechi de şoarece a atras atenţia revistei Vogue şi a apărut în ediţia sud-coreană a celebrei publicaţii de modă, primind porecla "Mickey Mouse dog".

Stăpânii lui Goma au deschis pagina de Instagram în aprilie 2016, când superbul exemplar avea doi ani, iar de atunci, fanii din toată lumea urmăresc fiecare postare cu favoritul lor, pozat în diverse ţinute.
Iată câteva dintre acestea, publicate de ziarul britanic Daily Mail!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod