Tendințele sezonului primăvară/vară 2018 LEVI'S®: HIP-HOP ȘI PETRECERI DE STRADĂ

LEVI'S® lansează colecția de primăvară/vară 2018 care vine cu o nouă definiție a nebuniei de vară prin tendințele hip-hop și modelul petrecerilor de stradă din anii ‘90.

Fresh Prince și DJ Jazzy Jeff ne învățau în anul 1991 că trebuie să dăm basul tare, să trecem pe pilot automat și să ne relaxăm! Vibe-ul hip-hop al anilor '80, adus la viață de rapperi precum N.W.A. și Enemy Public, a revoluționat și a pus bazele rapperilor din anii '90, de la Wu-Tang Clan la Naughty by Nature, iar muzica a venit ca un nou stil, care ne influențează și astăzi. Inspirat de pe străzile din LA și Brooklyn, hip-hopul a generat un look în jurul căruia generațiile de ieri și de astăzi încă gravitează.

Pentru primăvara / vara anului 2018, Levi's® face exact asta, luându-și reperul din anii de glorie ai hip-hop-ului și epoca tinerilor pasionați de cultura hip-hop.

Colecția aduce în scenă culori luminoase și printuri îndrăznețe în cea mai recentă abordare denim. Petrecerile de stradă vor transmite starea de spirit a acestui sezon, indiferent dacă preferatul tău în materie de muzică obișnuia să fie Tupac sau Biggie. Energia adusă de pe Coasta de Est și de Vest este tot ce contează; prin revenirea la stilul neînfricat, îndrăzneț și strălucitor al anilor '80 și '90.

"Există un nou trend proaspăt în purtarea hainelor de stradă, care are un impact gigantic în modă. Un simț real al unei noi generații chiar în centrul acestei culturii – care duce muzica și stilul la un alt nivel. Pentru acest sezon, ne-am uitat la începuturile „streetwear” în New York și Bronx, la primele amintiri ale culturii hip-hop, la  moda stradală și la cultura logo-ului.
Deci, există o retrospectivă a influențelor retro din anii '80 / '90 în această colecție. ", ne spune Jonathan Cheung, Director de design Levi's®.

Stilul feminin de pe Coasta de Est pune accentul pe printurile florale de primăvară, iar detaliile de broderie oferă o nuanță feminină subtilă. Spiritul petrecerilor de stradă au vibe-ul anilor  '90, iar gama de blugi skinny vine în culori fresh de primăvară cu noul 721 High Rise Skinny!

Alege stilul din vest, unde viața este plină de palmieri și printuri tropicale, iar țesăturile sunt atât de confortabile, încât vei dori să le porți toată vara. Tricourile personalizate, maiourile, salopetele și pantalonii scurți, cu talie înaltă sunt esențiali pentru outfit-urile de festival.
Toate acestea, combinate în stilul propriu, te vor face să te evidențiezi în mulțime.

Pentru primăvara / vara anului 2018, Levi's® readuce mult îndrăgitele anti-fits din anii '90, cu piese supradimensionate, în denim moale, decolorat și cu detalii de uzură. Colecția baggy oferă o nouă perspectivă de streetwear sexy.

Stilul masculin de pe  Coasta de Vest va străluci prin denimul deschis la culoare și o mulțime de influențe hawaiiene din subculturile de surf, skate și punk. Tricourile din bumbac Supima, cu elemente grafice consacrate, printurile cu apusuri și dungi aduc o atingere vintage și contribuie la senzația autentică a Coastei de Vest. Culorile și imprimeurile dau un spirit tineresc familiei 501® și stilului sportiv, care se află într-o continuă dezvoltare.
Vibe-ul de petrecere de stradă din Coasta de Est se va îmbina cu logo-ul sportiv, în cinstea Jocurilor Olimpice din ’84. De la șepci și hanorace albe cu glugă până la șosete, acest logo cu accente vintage ne va face să ne simțim nostalgici.

A sosit timpul să te relaxezi— tot ce trebuie să faci este să dai volumul mai tare și să aștepți să înceapă petrecerea!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod