Peste 1200 de pasionați la Zilele Internaționale ale Frumuseții, eveniment inedit din sfera Beauty

Desfășurate în cadrul ediției aniversare de 10 ani a Cosmobeauty, în perioada 8 – 11 martie 2018, Zilelele Internaționale ale Frumuseții, s-au bucurat de un succes răsunător. Eveniment aflat la prima ediție, ZIF s-a remarcat prin Masterclass-uri, Demonstrații și Ateliere gratuite la care s-au înscris peste 1.200 de participanți, atât specialiști cât și amatori pasionați de frumos.
Ultimele 2 zile, 10 și 11 Martie, au fost rezervate amatorilor și pasionaților, care au avut ocazia de a participa la peste 35 de ateliere și demonstrații gratuite, în cadrul cărora au aflat cum să realizeze corect machiaje, împletituri sau bucle sub atenta supraveghere a specialiștilor Atelierele ILBAH. La atelierele de Automachiaj, doamnele și domnișoare au avut ocazia să învețe să realizeze corect un machiaj de zi, iar la atelierul de cosmetică acestea au primit sfaturi despre aplicarea corectă a unui tratament cosmetic.
Unul dintre cele mai căutate ateliere a fost cel de Împletituri și Bucle, unde participantele au învățat să realizeze cele mai inedite modele.

Zilele de 8 și 9 Martie au fost dedicate exclusiv profesioniștilor în domeniu, aceștia putând participa la 4 Masterclass-uri, susținute de cei mai buni traineri și specialiști, pentru a afla ultimele tendințe din industria beauty. În cadrul Masterclass-urilor, specialiștii prezenți au primit sfaturi de la Mirela Pancu și Carmen Burci pentru realizarea unui styling rezistent necesar pentru imortalizarea impecabilă în fotografiile de nuntă.
Unul dintre cele mai căutate masterclass-uri a fost cel de Retro Look, Make-up & Hairstyling sutinute de Alex Bărbulescu (Fox) și Mihaela Rotaru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod