Despărţire

Cele mai intuitive 5 zodii care ştiu când să pună punct unei relaţii

Aceste 5 semne zodiacale nu ezită să iasă dintr-o relaţie care nu mai are sens.
Unele zodii au o intuiţie extraordinară şi ştiu când o relaţie trebuie să se termine. De asemenea, ele pot să îşi dea seama dacă prietenii lor sunt nefericiţi în dragoste. Orice despărţire e dificilă, dar anumiţi oameni ştiu cum şi când să acţioneze astfel încât să taie răul de la rădăcină.

Iată zodiile care nu îşi pierd timpul într-o relaţie care nu merge nicăieri:

Berbec

Fiind impulsiv şi încrezător în el însuşi, Berbecul nu îşi pierde timpul cu drama şi cu nemulţumirile în viaţă. El e prea hotărât şi entuziasmat de viaţa lui şi de scopurile sale pentru a permite cuiva să îi stea în cale.
Există momente când relaţia în care e implicat devine un obstacol, iar el ştie că nu e bine pentru viitorul său. Berbecul trebuie să fie primul în tot ceea ce face, de aceea de regulă e primul care face iese dintr-o relaţie care nu funcţionează.

Leu

Leului îi place puţin drama, aşa că el e cel care spune primul de cele mai multe ori:  "Am terminat!". El nu tolerează să nu fie tratat corect. Nu are nevoie ca altcineva să îi spună când o relaţie devine toxică, pentru că el îşi va da seama imediat.


Fecioară

Pentru că e foarte atentă chiar şi la cele mai mici detalii, Fecioara observă tot ce e în neregulă la partenerul ei. Are o intuiţie de invidiat şi imediat cum observă ceva ce o nemulţumeşte profund, relaţia s-a terminat. Îşi va pune anumite întrebări înainte de a face acest pas, însă dacă îşi dă seama că nu va putea tolera comportamentul iubitului, ea se va despărţi înainte să se ataşeze prea mult.

Săgetător

Săgetătorul este foarte concentrat pe obiectivele sale, aşa că dacă partenerul lui se pune în calea atingerii lor, va ieşi rapid din relaţie. Asta nu înseamnă că este rece şi indiferent, ci chiar opusul, de fapt.
El caută să le aibă pe toate, iar relaţia să nu fie o povară pentru el. Firea sa curioasă îl va determina ca după despărţire să îşi găsească repede pe altcineva în loc.

Vărsător

Vărsătorului îi este greu să facă compormisuri pentru cineva. Deci, atunci când se va vedea nevoit să aleagă între libertate şi iubire, el cu siguranţă va alege prima opţiune. Independenţa sa nativă e o piedică în menţinerea unei relaţii în care celălalt partener nu îl poate accepta exact aşa cum este.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod