Masaj terapeutic pentru regenerarea scalpului

Frecvent agresat de produse de styling, poluare și frig, scalpul poate deveni sensibil, iritat și lipsit de vitalitate. Masajul este un adevărat răsfăț, dar și o metodă de îngrijire eficientă. De ce? Pentru ca el poate ajută la regenererarea scalpului și la revitalizarea șuvițelor tale! La primele semne de deshidratare,  podoaba ta capilară va avea de suferit. Un prim indiciu? Pierderea excesivă a părului.

Specialiștii Nioxin recomandă masajul terapeutic pentru a intensifica circulația sanguină.

De ce? Masajul eliberează stresul şi în acelaşi timp stimulează scalpul! Asfel, substanțele hrănitoare pot ajunge la fiecare folicul de păr pentru a întări rădăcinile și a ajuta părul să-și atingă potențialul maxim. Rezultatul? Părul tău devine mai strălucitor și puternic.

Cum se realizează masajul pentru scalp?

1. Primul pas este curățarea. Pe părul umed, aplică șamponul din sistemul corespunzator nevoilor tale.  Începe aplicarea din partea de top și continuă spre lungimi, apăsând ușor pe păr.

2.

Începe masajul terapeutic cu mișcări circulare. Pornește din partea frontală, continuă apoi spre linia de contur a părului spre ceafă și înapoi de la ceafă în față.

3. Energizează scalpul prin această secvență de masaj: degetele pe scalp, depărtează-le ușor și, folosind mișcări energice, aplică presiune cu buricele degetelor pe tot capul. Repetă secțiunea mișcărilor circulare și clătește bine.

4. Pentru a optimiza rezultatul , aplică o cantitate mică de NIOXIN Scalp Revitaliser mai întâi în palme, apoi pe păr.

Pornește din creștet și presează părul, folosind mișcări circulare și masează părul și scalpul.

5. Piaptănă pentru a uniformiza produsul pe păr și lasă-l să acționeze timp de 1-2 minute înainte de a-l clăti bine. Nu uita să aplici un balsam și o mască de păr benefică pentru regenerarea firului de păr. Șterge părul cu prosopul pentru a îndepărta excesul de apă.

Un scalp sănătos înseamnă un păr mai elastic și mai ușor de coafat! Preț recomandat NIOXIN Scalp Revitaliser System 1: 90 ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod