Lămâile înghețate împotriva diabetului, tumorilor și kilogramelor în plus

Lămâile au o multitudine de beneficii pentru sănătate. Flavonoidele din sucul de lămâie conțin antioxidanți, acesta fiind motivul pentru care aceste fructe sunt folositoare atunci când vine vorba de sănătate.
Compușii regăsiți în coaja de lămâie au puterea de a stimula sistemul imunitar, de a normaliza nivelul de colesterol și de a preveni dezvoltarea cancerului. Știai că lămâile înghețate pot fi chiar și mai bune?

Cum acționează lămâile înghețate împotriva diabetului, tumorilor și kilogramelor în plus?

Există o puternică legătură între lămâi și cancer. Oamenii de știință au făcut teste de-a lungul anilor, pentru a-și da seama dacă lămâile pot distruge celulele anormale ale cancerului.
Multe studii au confirmat această posibilitate. După mai mult de 20 de teste de laborator, cercetătorii au descoperit că lămâile înghețate distrug celulele maligne care apar în 12 tipuri de cancer, inclusiv de colon, de sân, de prostată, la plămâni și pancreas. Unele cercetări au arătat că lămâile înghețate sunt mai eficiente când vine vorba de tratarea cancerului chiar și decât chimioterapia. În plus, rerepzintă o soluție mult mai sănătoasă și mai sigură decât tratamentele chimice.
Aceste studii au demonstrat, de asemenea, că extractul de lămâie distruge celulele canceroase, lăsând intacte celulele sănătoase.

Experții au asociat consumul de fructe și legume proaspete cu un risc scăzut de apariție al multor afecțiuni. În cazul lămâilor, este vorba despre: prevenirea cancerului, reducerea riscului de accident vascular cerebral, tratament al inflamației, întărirea sistemului imunitar, prevenirea simptomelor astmului, curățarea rinichilor și ficatului, prevenirea și tratarea depresiei și stresului.

Cum să îngheți lămâile pentru a profita la maximum de beneficiile lor?

Se spală și se dezinfectează lămâile cu oțet de mere sau cu bicarbonat de sodiu.
Se clătesc bine cu apă și se șterg cu un prosop. Se îngheață lămâile peste noapte. După ce au înghețat complet, se dau pe răzătoare. Coaja, pulpa, semințele, tot. Se transferă lămâile înghețate date pe răzătoare în tăvi pentru cuburi de gheață și se lasă la congelator. În acest fel, le poți folosi ori de câte ori ai nevoie. Lămâile rase dau un gust mai bun preparatelor. Le poți adăuga la salate, supe, iaurt, sosuri de paste sau înghețată făcută în casă. Adaugă o linguriță de lămâie rasă la smoothie-uri, sucuri naturale și ceai.
Acestea sunt perfecte și pentru preparatele făcute la cuptor. Cu alte cuvinte, ai încredere în imaginația ta, deoarece există milioane de modalități prin care poți introduce lămâile înghețate în dieta ta.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • virgil pe 9 Apr 2020, 22:32
    lamii inghetate

    buna .tocmai ce am aflat ca am colesterolul marit si sint la limita dea avea si diabet sotia deja il are . nu e greu sa le inghetam.se pare ca e greu sa obtinem lamii organice aveti ideie de unde si cum sa le procuram?multumesc .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod