De ce nu au femeile puternice noroc în dragoste

Gândește-te la grupul tău de prietene sau chiar și la tine. Șansele sunt destul de mari să fi observat până acum că femeile puternice nu au noroc în dragoste.
Cu toate că sunt inteligente, frumoase și au succes în viață. Iată de ce!

Care sunt motivele pentru care nu au femeile puternice noroc în dragoste?

1. Sunt intimidante


Unii bărbați nu știu cum să se comporte în preajma femeilor intimidante, ca să nu mai vorbim de întâlnirile cu acestea. De multe ori, oamenii percep încrederea în sine ca aroganță și devin nesiguri în propriile forțe. Dacă oamenii sunt intimidați de tine, nu ar trebui să îți faci griji. Fii bună! Fii puternică! Fii tu!

2. Sunt independente


Dacă un bărbat nu poate face față independenței unei femei, atunci nu are ce căuta în viața acesteia. Adevărul este că unii oameni vor să se simtă doriți în relații.
Iar orice semn că partenera se poate descurca singură și nu are nevoie de el s-ar putea să îl lovească în orgoliu. Iar în cele din urmă, nesiguranța partenerului va îngreuna relația.

3. Sunt pretențioase pentru că își cunosc valoarea


Atunci când o femeie este pretențioasă, nu înseamnă că îi judecă pe ceilalți. Doar știe ce își dorește. Sau, mai exact, știe ce nu vrea.

4. Sunt intense


Femeile puternice nu au întotdeauna un control asupra intensității lor, însă aceasta nu este o problemă. Iubesc cu intensitate, povestesc cu pasiune, sunt prieteni dedicați și buni comunicatori.
Acestea sunt ca o carte deschisă când vine vorba de viața lor, iar transparența aceasta poate fi copleșitoare pentru persoanele care nu împărtășesc același nivel al pasiunii. Dacă starea de spirit este una bună sau rea, femeile puternice le abordează pe toate la același nivel al intensității.

5. Au obiective reale în viață


De multe ori, femeile care își transformă visurile în realitate se concentrează mai puțin pe iubire și mai mult pe atingerea unor repere personale. Fie că este vorba de carieră, mișcare fizică sau mediul academic, femeile puternice se disting prin motivația lor.
Nu sunt persoane care să poată fi date la o parte cu ușurință.

6. Sunt persoane mature


Femeile puternice sunt echilibrate. Nu bârfesc și nu sunt negativiste. Acestea știu ce părere are lumea despre ele, însă nu le pasă. Le place cine sunt și nu se vor schimba doar de dragul de a face cuiva pe plac, ci doar pentru a deveni versiunile mai bune ale lor.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 12 Oct 2017, 13:50
    Atentie la CAP

    Iulia Mirică imi dai impresia ca nu stii ce inseamna PUTERNIC. Tocmai cuvantul in sine atrace lipsiri care cred ca se manifesta si de partea ta, atat timp cat poti sa scrii mizerii fara sa judeci. Si ca sa stii, nu sunt oameni PUTERNICI, sunt doar oameni care pot profita de prostia altora. PUTEREA sta in alta parte, dar multi din voi nu veti sti niciodata. Tot ce ai scris sunt idiotenii de cand este lumea si va mai fi pana cand va inceta sa mai existe.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod