Angelina Jolie, prima şedinţă foto la 15 ani. Imagini pe care nu le-ai mai văzut

Avea doar 15 ani în aceste imagini, însă fotograful a crezut că are 18 ani. Vezi cum arăta Angelina Jolie la prima ei şedinţă foto!

Un fotograf renumit a realizat una dintre primele şedinţe foto în care apare Angelina Jolie, însă el nu ştia pe vremea aceea că modelul pe care-l poza are doar 15 ani. Într-un interviu acordat mai târziu, susţine că nu i s-a comunicat vârsta reală a modelului, deoarece ar fi influenţat modul în care ar fi lucrat cu ea. Astfel că, Harry Langdon, fascinat de frumuseţea Angelinei Jolie a realizat un pictorial cât de poate de natural şi plin de senzualitate. Se pare că frumoasa actriţă era încă de pe atunci extrem de senzuală.



"În mod normal înainte de a începe o şedinţă foto discut puţin cu clientul pentru a afla câteva informaţii despre el. De această dată însă mi-a fost ascunsă adevărata vârstă a modelului, deoarece au considerat că dacă voi cunoaşte acest aspect va inhiba modul în care lucrez cu ea. Mi s-a spus că are 18 ani, iar judecând după senzualitatea de care dă dovadă mi-a fost foarte uşor să lucrez cu ea. Angelina Jolie a fost pur şi simplu naturală, am lăsat-o să se desfăşoare şi abia dacă a fost nevoie să spun câteva cuvinte de genul <întoarce-te la dreapta sau la stânga>", a declarat fotograful pentru Boredpanda.com

Fotografiile pe care sigur nu le-ai mai văzut niciodată prezintă o Angelina Jolie în alb-negru, îmbrăcată mai sumar în unele cadre, însă extrem de frumoasă, proaspătă şi senzuală.

Nici măcar nu-ţi poţi lua ochii de la ea!

Foto: http://www.harrylangdon.com/

9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod