Ai grija de starea ta de bine


Facebook Twitter Comenteaza
Ai grija de starea ta de bine
Eva.ro
Cele mai bune surse de probiotice
Trăim cu dezinfectantul de mâini în poşetă, o 'armă' care ne ajută să ţinem la distanţă bacteriile. Avem o părere proastă despre aceste microorganisme, dar nu toate bacteriile sunt la fel. Unele dintre ele sunt deosebit de benefice pentru sănătate.
Ce este Bifidus ActiRegularis® si de ce avem nevoie de acest aliat
Cu siguranţă ai auzit de Bifidus şi cel mai probabil faci o asociere cu iaurtul. Dar te-ai întrebat vreodată ce reprezintă de fapt? Bifidus sunt unele dintre cele mai prietenoase bacterii din corpul tău. Ai nevoie de ele pentru că îţi întăresc sistemul imunitar şi te ajută să te simţi mai bine.
Nu numai dragostea trece prin stomac
Oamenii de ştiinţă descoperă lucruri noi şi interesante zi de zi. În ceea ce priveşte sănătatea şi starea de bine, au fost descoperiţi numeroşi factori care le pot influenţa.
5 idei de gustări sănătoase, ușoare și răcoritoare
Ai obiceiul de a ronțăi tot timpul câte ceva? Gustările nesănătoase ar putea deveni principalul inamic al dietei tale și pot sta în calea unui stil de viață sănătos.
Cum poți avea grijă de sănătatea digestivă în fiecare zi
Alimentele pe care le consumi și stilul de viață pe care îl adopți influențează în mod direct sănătatea digestivă.
Flora intestinală, antivirusul natural: Bacteriile care îți protejează sănătatea
Ani la rând am privit bacteriile ca pe niște dușmani. Apoi am descoperit că organismul uman găzduiește miliarde de bacterii și că acestea sunt aliați de bază ai sănătății noastre. Flora intestinală e antivirusul noastru natural.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod