#ShowYourStyle: Rețete colorate cu Chef Cristian Boca

Bucătăria și tehnologia fac casă bună împreună, mai ales atunci când ești unul dintre cei mai urmăriți foști concurenți de la "Chefi la cuțite" pe rețelele de socializare.
Din această săptămână, Chef Cristian Boca, semifinalist al sezonului opt al show-ului culinar de pe Antena 1, începe să vă prezinte o serie de rețete colorate și stilate. Culorile vii și stilul sunt specifice și noilor telefoane Xiaomi lansate în România, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, în timp ce flagshipul Mi 11 Ultra duce capabilitățile foto-video ale unui smartphone la cel mai înalt nivel. Așa că Chef Cristian Boca vă va arăta ce înseamnă #ShowYourStyle. Timp de trei săptămâni vă va răsfăța cu rețete incredibil de gustoase și arătoase și vă va explica cum tehnologia i-a schimbat viața.
 
 
 
Născut la Aiud, Cristian Boca s-a apucat devreme de bucătărie, inspirat de rețetele lui Jamie Oliver. Imediat după ce a terminat liceul, a plecat la Londra pentru a-și cunoaște idolul. În cei cinci ani în care a lucrat în bucătăriile unor restaurante de prestigiu din Anglia, a căpătat experiență și chiar a ajuns să stea la povești cu celebrul bucătar britanic. În România, Chef Cristian Boca și-a făcut un nume după participarea la cel mai tare show culinar, "Chefi la cuțite". Deși s-a oprit în semifinale, a fost unul dintre cei mai populari concurenți, iar experiența l-a convins să rămână în țară. Acum, Cristian Boca are propriul canal de YouTube, unde își postează rețetele și comunică cu fanii săi.

#ShowYourStyle cu Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite


Pasionat de tehnologie, Chef Cristian Boca, a acceptat imediat să se alăture proiectului demarat de Xiaomi și Eva.ro. În următoarele săptămâni, vă va prezenta cinci rețete colorate și delicioase și vă va arăta cum îl ajută noile modele Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, dar și flagshipul Mi 11 Ultra să își facă treaba mai bine în bucătărie și pe rețelele de socializare.

"Social media face parte din viața mea, așa că trebuie să fiu la curent cu tot ce apare pe piață, de la telefoane și camere, până la lumini sau drone. Am început să folosesc telefonul foarte mult și lucrez efectiv de pe el. Petrec 3-4 ore pe telefon zilnic, fiindcă postez de pe el, acolo le răspund oamenilor la întrebări și comentarii. De asemenea, mă uit foarte mult și la filmulețe de pe YouTube de la diferiți creatori de conținut din străinătate și mă inspir. Îmi place să fiu creativ nu doar în farfurie, ci și atunci când editez sau când fac poze", spune Chef Cristian Boca.

Stilul și culoarea sunt elemente extrem de importante pentru orice bucătar. Două cuvinte cheie care caracterizează perfect și noile telefoane Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite. Sunt extrem de ușoare, au un design și culori incredibile, precum Citrus Yellow, Mint Green, Black Truffle sau Boba Black, Bubblegum Blue și Peach Pink.
 
 
 
"Fiecare bucătar are stilul propriu. Mie personal îmi place să am în farfurie texturi, multe culori și gusturi diferite. Farfuriile de fine dining îmi plac cel mai mult deoarece necesită multă muncă și creativitate, dar știu cum să pun în valoare și mâncărurile simple, precum o tocăniță sau chiar și o ciorbă. Culorile aduc veselie și îl fac pe degustător să fie foarte interesat de ceea ce se află în farfurie. Îmi place să fac platinguri simple și în același timp elegante. Depinde foarte mult și de starea pe care o am sau ce fel de poveste vreau să transmit printr-o farfurie. În fine dining culoarea farfuriei este foarte important. Dacă farfuria este verde, vei vrea ca elementele din farfurie să aibă altă culoare ca să existe un contrast. În această perioadă, vă voi arăta ce înseamnă cu adevărat stilul meu", este promisiunea pe care Chef Cristian Boca le-a făcut-o urmăritorilor săi înainte de a da startul noului proiect #ShowYourStyle Rețete colorate powered by Xiaomi.
 
 
 

Specificații Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite


Ecran: AMOLED DotDisplay 6.55" FHD+ cu refresh rate de 90Hz

Variante de culori: Mi 11 Lite 5G (Truffle Black, Mint Green, Citrus Yellow), Mi 11 Lite (Boba Black, Bubblegum Blue, Peach Pink)

Dimensiuni: Mi 11 Lite 5G (160.53mm x 75.72mm x 6.81mm, 159 grame), Mi 11 Lite (160.53mm x 75.72mm x 6.81mm, 157 grame)

Procesoare: Mi 11 Lite 5G (Qualcomm® Snapdragon™ 780G), Mi 11 Lite (Qualcomm® Snapdragon™ 732G)

Setup de camere: Camera principală: 64MP (F/1.79, 0.7μm 4-in-1 to 1.4μm); Cameră ultra wide: 8MP (F/2.2,1.12μm); Macro: camera telemacro de 5MP (F/2.4,1.12μm)

Încărcare: Baterie 4,250mAh (typ) ; încărcare rapidă 33W

Audio: Difuzoare duale; 2x microfoane; Certificare Hi-res Audio; Certificare Hi-res Audio Wireless
 
 
MI 11 Ultra
Ecran principal
WQHD+ 6.81” AMOLED Quad-curved DotDisplay
Ecran spate
1.1” AMOLED
Procesor
Qualcomm® Snapdragon™ 888
Setup de camere
Cameră wide de 50MP (Samsung GN2, dimensiunea senzorului 1/1.12", f/1.95, lentilă 8P, dimensiune pixel 1.4μm, 2.8μm 4-in-1 Super Pixel)

Cameră ultra-wide de 48MP Sony IMX586( dimensiunea senzorului 1/2.0", 128° FOV, f/2.2, dimensiune pixel 0.8μm, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel, PDAF, lentilă 7P)

Cameră telephoto 48MP Sony IMX586 (dimensiunea senzorului 1/2.0", zoom optic 5x, zoom hibrid 10x, zoom digital 120x, f/4.1, dimensiune pixel 0.8μm, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel) Cameră selfie in-display de 20MP (f/2.2, dimensiune pixel 0.8μm, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel, 78˚ FOV, FF)
Încărcare
Baterie 5,000mAh (typ), încărcare cu fir turbo la 67W, încărcare wireless turbo la 67W, încărcare inversă la 10W
Audio
Difuzoare duale SOUND BY Harman Kardon
18 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod