Noi imagini cu medici epuizați de lupta contra Covid-19: „Nu cedăm!“

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Personalul medical din întreaga lume e la capătul puterilor după săptămâni de luptă cu noul coronavirus. Urmele lăsate de măștile de protecție demonstrează cât de dură este munca în spitale.

Potrivit datelor centralizate de Center for Systems Science and Engineering (CSSE) de la Universitatea Johns Hopkins University (JHU) din Statele Unite, pe 23 aprilie se înregistrau 2.682.225 de cazuri confirmate de COVID-19 și 184.643 de decese. Țările de pe toate continentele au impus restricții pentru a limita răspândirea noului coronavirus, iar izolarea socială rămâne una dintre cele mai eficiente căi de a preveni îmbolnăvirile.

Greul cade, însă, în continuare pe umerii angajaților din spitale.

Personalul medical din toată lumea se află în prima linie a luptei cu noul coronavirus. Numărul crescând de cazuri, turele solicitante și epuizarea își pun amprenta pe chipurile angajaților din spitale. După ore în șir de îngrijit pacienții, oamenii care salvează oameni au întipărite pe figură urmele măștilor de protecție.

Cu ochii cârpiți de somn, cu fețele desfigurate de oboseală și de măștile strânse, unii mai au puterea să se fotografieze pentru a le arăta tuturor urmele războiului cu inamicul invizibil și pentru a transmite un mesaj simplu: "Nu cedăm! Stați acasă, spălați-vă pe mâini și aveți grijă de voi! Așa ne ajutați și pe noi!".

Citește și: 27 de imagini tulburătoare ale medicilor epuizați de lupta cu Covid-19

 

Foto: Bored Panda

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radu pe 24 Apr 2020, 20:34
    .

    Sa vedeti cum arata un curier dupa 100 -150 de adrese livrate ...cum arata astia in poza nu e nimic...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod