Imaginea cu Biden și fiul lui pe care un susținător al lui Trump a numit-o „ciudată“: Răspunsul primit l-a redus la tăcere

Dragostea unui tată pentru fiul lui este specială. Și niciun troll de pe internet nu o poate distruge. Asta este, pe scurt, lecția pe care a primit-o un susținător republican care a publicat o fotografie a fostului vicepreședinte american, Joe Biden, și a fiului acestuia, Hunter, numind-o "ciudată".

John Cardillo, comentator și realizator TV cu simpatie declarată de dreapta, a criticat imaginea artistică cu Biden și Hunter, considerând nepotrivită scena în care tatăl își îmbrățișa fiul și îl săruta pe obraz. În încercarea de a specula politic orice detaliu din viața privată a lui Biden, candidatul democrat la funcția de președinte al SUA, Cardillo a postat imaginea pe Twitter și a scris: "Arată asta ca o interacțiune potrivită tată/fiu?".

Ce a urmat, nu i-a priit deloc lui Cardillo: reacția stârnită a fost total contrară, zeci de internauți răspunzându-i cu un val de mesaje în care postau imagini cu tații sau cu fiii lor în ipostaze care reflectă relația lor strânsă.



Reacția în lanț s-a creat când jurnalista Liz Plank, autoarea volumului "For the Love of Men: From Toxic to a More Mindful Representation", i-a invitat pe bărbații americani să posteze pe Twitter imagini în care apar îmbrățișați de tații lor.

Zeci de fotografii puternice arată cât de normală și de specială este, de fapt, îmbrățișarea dintre un tată și fiul sau fiii săi și de ce doar o persoană fără simțul realității, capabilă să gândească atât de mârșav, poate considera nepotrivită o asemenea ipostază.

Reacția bărbaților care au postat fotografii cu tații sau cu fiii lor a fost copleșitoare. Chiar și o femeie a postat o imagine, specificând că în cadru sunt fratele ei cu fiii lui.



Tom Nichols, consultant la The Lincoln Project, a comentat pentru USA Today polemica stârnită de postarea lui John Cardillo: "Chiar și niște străini ar înțelege ce înseamnă această poză.

La urma urmei, toți am fost cândva copii. În acest caz, ca să înțelegem circumstanțele în care a fost făcută poza, ar trebui să știm că e o imagine plină de durere, dragoste, iertare și acceptare", a explicat Nicholas, referindu-se la faptul că Biden și-a susținut fiul în timpul luptei acestuia cu dependența de droguri și alte probleme pe care el le-a avut.

Citește și: Niciodată nu-i prea târziu. A primit diploma de absolvire a liceului la 75 de ani după ce a fost nevoită să renunțe la școală


Nichols este de părere că modul în care Cardillo a reacționat la această imagine denotă că masculinitatea lui s-a erodat, trădându-i, astfel, propria nesiguranță: "Asta e nesiguranța băieților care n-au învățat să accepte îmbrățișarea unui tată ca parte a procesului prin care devin bărbați."

El a adăugat că "masculi (nu bărbați)" precum Cardillo trebuie "compătimiți" pentru că se poate să fi avut relații familiale dificile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cornel pe 27 Oct 2020, 22:45
    Nu e momentul pentru sensibilitati

    Poza are intradevar ceva usor anapoda; dar in toiul unei lupte electorale atat de otravite nu mai e timp de sensibilitati. Cand partizanatul este extrem nu mai conteaza decit lupta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod