Bătrânul de 92 de ani care îi vopsește părul soției, povestea emoționantă din carantină

De 67 de ani sunt împreună. Acum, în carantina dictată de COVID-19, se ajută cum pot unul pe altul. Povestea lor a provocat un val de emoție în toată lumea.

Sunt vremuri grele pentru toata lumea. Viața noastră, cu care eram obișnuiți, s-a dat peste cap și suntem nevoiți să ne adaptăm din mers. Sau, mai bine zis, din statul acasă. Apar provocări noi și noi trebuie să găsim soluții fără să părăsim domiciliul.

De exemplu, una dintre cele mai simple nevoi care era o rutină pentru milioane de oameni provoacă acum o mare bătaie de cap: cum poți să te tunzi fără să ieși din casă? Saloanele de coafură, de frizerie și de înfrumusețare s-au închis, așa că trebuie să te descurci pe cont propriu.

Pentru un cuplu de bătrâni din Israel, ambii în vârstă de 92 de ani, asta nu-i cine știe ce problemă; au trecut ei prin altele și mai grele într-o viață atât de lungă.

În plină carantină impusă de epidemia de COVID-19, cei doi seniori suportă destul de bine izolarea. De 67 de ani sunt împreună, așa că nu-i nicio surpriză că Ezra știe să-i vopsească părul soției sale. Imaginea surprinsă de nepotul lor, Yael Shapira Avraham, a emoționat o lume întreagă.

"Aceștia sunt bunicii mei, în vârstă de 92 de ani. În orice situație, bunicul meu are grijă ca bunica să se simtă îngrijită. Nu vedem așa ceva în fiecare zi", a scris Yael lângă imaginea pe care a postat-o pe Facebook.

În scurt timp, postarea a devenit virală, primind peste 60.000 de like-uri.

Cei doi nonagenari au patru copii, zece nepoți și șapte strănepoți. Iar povestea din spatele fotografiei este la fel de puternică: "Bunicul meu are tot timpul grijă de bunica; iubirea lor inspiră toată familia noastră. A fost frumos să văd imaginea bunicului care îi vopsea părul buncii mele pentru că toată lumea poate vedea că această fotografie înseamnă dragostea adevărată", a explicat Yael pentru Bored Panda.

"Nu se așteptau la un asemenea răspuns, sunt fericiți că s-au văzut la televizor", a mai povestit nepotul lor, după ce imaginea a fost preluată de numeroase publicații și prezentată de mai multe posturi TV.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod