A doua tornadă din România: Imagini din Slobozia Nouă, judeţul Ialomiţa

O tornadă a fost filmată vineri lângă Slobozia Nouă, în Ialomița, de un bărbat care a postat imaginile pe Facebook.

Tornada s-a format între Slobozia Nouă, un cartier al municipiului Slobozia, și Iazu, în județul Ialomița. Un profesor din Călăraşi a postat vineri pe Facebook imagini care suprind tornada de dimensiuni mai mici decât cea din Călărași.

"O nouă tornadă în Bărăgan. 24 Mai 2019 Slobozia Nouă - Iazu, Ialomiţa!", a scris profesorul pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru Mediafax că Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost apelat de un bărbat aflat în trafic între localităţile Bucu şi Slobozia Nouă, care sesiza formarea unei tornade.

Însă când au ajuns autorităţile au ajuns la faţa locului, nu au mai găsit nimic.



La 30 aprilie, o tornadă s-a format din senin la Drajna, în judeţul Călăraşi. Cel puţin zece case au rămas atunci fără acoperişuri din cauza tornadei. Imaginile cu fenomenul meteo extrem au împânzit reţele de socializare. Un autocar a fost răsturnat de tornadă pe DN 21, iar cinci din cele 39 de persoane aflate în autocar au fost transportate de urgență la spitalul din Slobozia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod