Orientare spre Soluție & Optimism

#VeștiBune: România Pozitivă lansează programul gratuit de învățare online „Orientare spre Soluție & Optimism”

Participanții vor avea acces la hartă, instrumente de lucru și concepte care îi vor ajuta să dezvolte o abordare orientată pe soluții și optimism în viața personală și profesională.
Platforma RomâniaPozitivă.ro, De bine despre România, lansează versiunea online a programului de învățare „Orientare spre Soluție & Optimism”. Accesul la program este gratuit din dorința de a stimula găsirea unor rezolvări creative și eficiente pentru problemele momentului, soluții atât de necesare în perioada dificilă pe care o traversăm cu toții.

În funcție de ritmul și timpul disponibil, programul poate fi răsfoit într-o oră sau informațiile și exercițiile pot fi aprofundate în aproximativ 8 ore.

Acest program este potrivit pentru cei care doresc:

•    instrumente de lucru, concepte și metode pentru orientare spre soluție și optimism, utile în viața personală și profesională și cu impact pozitiv și pentru colegi, prieteni, familie sau societate;
•    o hartă cu soluții și idei concrete pentru minim o problema sau oportunitate la care participantul dorește să lucreze specific și dedicat în timpul programului online, în funcție de timpul și ritmul de învățare;
•    experiență de învățare online interactivă cu multe instrumente și inspirație din practica de training și facilitare de aproape 20 de ani, cu peste 10 000 de participanți în evenimente offline și online.

Programul online „Orientare spre Soluție & Optimism” conține o hartă cu 5 zone de explorat și instrumente aferente, peste 10 fișe de lucru (pregătite pentru descărcare și tipărire), video-uri pentru inspirație și concepte cheie, chestionare online, exemple și studii de caz și resurse suplimentare.


„Încă din 2008 desfășurăm ateliere de Orientare spre Soluție, în special pentru organizațiile partenere din business, antreprenoriat social sau ONG și am testat o multitudine de instrumente și concepte care ne pot ajuta să privim constructiv o problemă sau o oportunitate și, mai ales să îi căutăm soluțiile de rezolvare sau măcar cele de gestionare a lor. Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de toate soluțiile disponibile, iar de aceea am luat decizia de a democratiza programul, oferindu-l online și gratuit. Mulțumim colaboratorilor și prietenilor pentru contribuția la acest program și mulțumim comunității Training Café pentru „găzduirea” online!”, spune Florin Ghindă, fondator RomaniaPozitiva.ro și autorul programului.

Vă invităm să accesați programul „Orientare spre Soluție & Optimism” și să vă creați cont gratuit aici: https://bit.ly/2Sg455c

Pe lângă accesul gratuit la programul online, pentru organizații partenere se pot desfășura sesiuni live cu exerciții și ateliere de lucru personalizate pentru echipa respectivă în funcție de nevoi, buget și timp.
 

Despre Florin Ghindă, autorul programului online


Fondator al platformei RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informare și educație pozitivă Romania Pozitiva, cu peste 30 de autori și peste 35.000 de articole De bine despre România publicate încă din 2006.

Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer și facilitator pentru circa 10.000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: train the trainers, business model, antreprenoriat social, managementul echipelor, design & solution thinking, comunicare și public speaking.

Mai multe informații despre Florin aici sau aici.

Despre RomâniaPozitivă.ro

RomâniaPozitivă.ro este o platformă de informație și educație pozitivă.

Avem pentru tine peste 35.000 de exemple De bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Pregătim de aproape 20 de ani pentru organizațiile partenere programe de training și facilitare adaptate la nevoile de dezvoltare specifice. De-a lungul timpului am dezvoltat o mare varietate de experiențe de învățare pe diverse tematici și am lucrat cu peste 10.000 de participanti.

Contact:
contact@romaniapozitiva.ro  
Facebook/RomaniaPozitiva
Orientare spre Soluție & Optimism/Solution Thinking Program 2020

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod