Herbalife Nutrition România

#VeștiBune: Herbalife Nutrition România, sprijin acordat persoanelor în vârstă, familiilor aflate în dificultate și cadrelor medicale

Herbalife Nutrition România se alătură eforturilor de sprijinire a cadrelor medicale și a persoanelor aflate în dificultate în această perioadă de pandemie Covid-19.
Astfel, 1.400 de produse de igienă personală Herbalife și 500 de produse alimentare au fost oferite către 500 de vârstnici din 6 cămine aflate în București și 90 de cadre medicale din Secția de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”, iar alte 600 de produse de igiena personală se vor oferi către personalul de la Unitatea de Primiri a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca și de la Serviciul de Ambulanță al județului Cluj.

Totodată, în urma donației financiare făcute de Herbalife Nutrition România către Asociația „Ana și Copiii”, au fost pregătite pachete cu produse alimentare ce au fost trimise către 75 de familii ale copiilor ce se află în evidența Asociației.

„În această perioadă fiecare gest de solidaritate contează.
Mulțumesc echipei noastre şi Membrilor Independenţi Herbalife Nutrition care s-au mobilizat pentru această inițiativă de sprijin”
, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Herbalife Nutrition România este alături de Asociația “Ana și Copiii” de mai bine de 3 ani, sprijinind îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor lor.

„Pe lângă sprijinul oferit în această perioadă grea pentru copii și familiile lor, Herbalife Nutrition România este unul dintre partenerii noștri strategici care contribuie la construcția noului centru Ana și Copiii destinat educației unui număr de 200 de copii din medii sociale defavorizate”, a declarat Mihaela Voivozeanu, Preşedintele Asociaţiei ”Ana şi Copiii”.

Despre Herbalife Nutrition


Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției.

Încă din 1980, misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu ajutorul produselor și a programelor de nutriție excepționale. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate, care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ.

Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.

Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte.

De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod