Superbet

#VeștiBune: GRUPUL SUPERBET vine ȋn sprijinul celor aflați ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19

Cu ajutorul ASOCIAȚIEI INACO - INIȚIATIVA PENTRU COMPETITIVITATE, SUPERBET a donat echipamente de protecție și biocide, pentru 30 de spitale din România, printre care și 2 din Cluj - Spitalul Clinic CF Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

"Ca fost medic chirurg, știu câtă nevoie este într-un spital de orice ajutor, mai ales într-o situație de criză. Mă bucur pentru că suntem parte din acest efort național de ajutorare a sistemului medical și mulțumesc echipei noastre pentru implicare, atât în București cât mai ales în cele 23 de orașe în care vor ajunge aceste kituri. Cu ajutorul ambasadorilor Superbet, vizibilitatea gestului nostru va crește și pariez că va avea puterea unui exemplu. Mulțumesc de asemenea și partenerilor de la INACO și îi felicit pentru toate acțiunile pe care le întreprind", a declarat AUGUSTA DRAGIC, președintele FUNDAȚIEI SUPERBET.

Ȋn Cluj, echipamentele de protecție (măști, combinezoane, capeline, viziere, costume biochimice și halate) și biocidele au fost livrate de ambasadorul regional Superbet, Mirel Alexa, organizatorul Sports Festival, ȋmpreună cu echipa locală Superbet, care s-au alăturat campaniei, ca voluntari.

"Alături de prietenii de la Superbet am livrat la spitalul CFR din Cluj-Napoca materiale atât de necesare personalului medical ȋn Lupta cu Covid19.

Ne vom vedea și ȋn perioada imediat următoare, iar Clujul este doar unul dintre cele 23 de orașe din campania #PariemPeBine. Să ne vedem sănătoși cât mai repede!", sunt cuvintele lui MIREL ALEXA.



"Fiecare echipament înseamnă o viață protejată. Ne referim la viețile celor care au grijă de noi și care ne sunt speranța în lupta cu noul tip de coronavirus: membrii personalului medical. TOȚI PRODUCĂTORII ȘI FURNIZORII LA CARE AM APELAT SUNT COMPANII ROMÂNEȘTI CARE AU REUȘIT SĂ SERVEASCĂ ACEASTĂ NEVOIE ACUTĂ DE ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE. Le mulțumesc pentru viteza, operativitatea și calitatea produselor cu care mergem alături de Superbet  la cele 30 de spitale, de pe întreg teritoriul României", a concluzionat ANDREEA PAUL - președinte INACO.

Această acțiune face parte din campania #PARIEMPEBINE desfășurată de grupul SUPERBET și FUNDAȚIA SUPERBET



Cu Ilie Dumitrescu, Cătălin Moroșanu și Mihai Leu te reîntâlnești azi în direct la orele 17:00 pe canalul de Youtube al Superbet și pe pagina oficială de Facebook a Superbet în emisiunea Superlive Show! Poți vedea de oriunde ești, pe orice dispozitiv mobil, premiera acestei emisiuni care te va surprinde SuperPlăcut și care te poate și premia!

Prima emisiune va avea loc vineri, 15 mai, de la ora 17:00, și va fi una specială! Foștii mari fotbaliști, Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu, vor reedita duelurile dintre Steaua și Rapid printr-un concurs unic de jonglat cu rola de hârtie igienică.

Concursul este deschis tuturor, iar Superbet v-a pregătit SuperPremii! Dacă indicați corect câștigătorul duelului inedit dintre Ilie Dumitrescu și Daniel Pancu, intrați în cursa pentru cele opt premii puse în joc.

Vor fi aleși aleatoriu 8 câștigători. Primii 3 vor încasa câte un Voucher eMag în valoare de 500 de lei și un bonus online de 500 de lei, la secțiunea dorită. Următorii 5 vor încasa și ei 500 de lei Bonus la alegere. Puteți posta alegerea voastră până vineri, la ora 16:00, iar câștigătorii vor fi anunțați în direct, în cadrul emisiunii. De asemenea, pe parcursul SuperLive Show vom avea încă un concurs-surpriză, așa că urmăriți-ne în direct!

Pagina de Facebook a Superbet, pe care puteți vota și pe care veți putea urmări emisiunea, este disponibilă la linkul https://www.facebook.com/superbet.ro.  

DESPRE SUPERBET, COMPANIE ROMÂNEASCĂ FONDATĂ ÎN 2008


Cu peste 3500 de angajați, mai mult de 1200 de agenții în toată țară și o puternică prezența online, SUPERBET este liderul național din industria de Betting & Gaming și cel mai mare contribuabil la bugetul de stat.

SUPERBET este prima companie din industria de profil care s-a implicat în lupta împotriva noului coronavirus.

Prin FUNDAȚIA SUPERBET, grupul derulează în permanență programe CSR prin care se implică în viața comunității.

Compania susține toate măsurile decise de autorități prin schimbări operaționale, prin care se asigură că angajații și clienții sunt în siguranță și aplică corect măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 în condiții de distanțare socială odată cu reluarea treptată a activității.

DESPRE INACO – INIȚIATIVA PENTRU COMPETITIVITATE


INACO este o comunitate non-profit cu peste 60 de experți voluntari - economiști, sociologi, psihologi, antreprenori, mentori, futurologi,
inovatori sociali, specialiști în digitalizare, știință și tehnică, în relații internaționale, branding, comunicare și PR, social shaper, global futurist.

Scopul transformator al INACO este să asigure acces gratuit tuturor elevilor României la educație digitală inteligentă, prin construcția de Smart Lab-uri 4.0 în toate unitățile de învățământ din ţară și instruirea profesorilor. În această perioadă, INACO alături de companii private din România, desfășoară un program de acțiuni și proiecte prin care acordă ajutor Sistemului Național de Sănătate în lupta împotriva noului Coronavirus.

#PARIEMPEBINE #SUPERBET #INACO

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod