Melania Trump a vizitat imigranții mexicani purtând o jachetă cu mesajul „Mie chiar nu-mi pasă. Ție?“

Administrația Trump se confruntă iar cu o criză majoră și un val de critici dure, după ce copiii imigranților de la granița SUA-Mexic au fost despărțiți de părinții lor, fiind ținuți într-un centru special pentru copii.
Pe fondul acestei crize, Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a făcut o gafă vestimentară majoră. Soția lui Donald Trump a vizitat centrul pentru copii de la graniță purtând o jachetă care avea scris pe spate mesajul "I really don't care. Do u?" - "Mie chiar nu-mi pasă. Ție?"

La îmbarcarea în avion de la baza Andrews Air Force, Melania purta o jachetă de culoare oliv. Pe spatele jachetei era scris cu litere mari de tipar, albe, mesajul care a atras atenția. Prima Doamnă nu purta jacheta când a aterizat pe aeroportul McAllen, din Texas. Aceasta a purtat iar jacheta când a plecat spre baza Andrews Air Force, în ciuda reacțiilor media negative care au apărut imediat după prima sa apariție în jacheta cu mesaj controversat. 

Jacheta face parte dintr-o colecția Zara din anul 2016.


Jurnaliștii publicației Daily Mail au fost primii care au observat mesajul de pe haina Melaniei, care a fost fotografiat din lateral de fotoreporterii care au călătorit cu Prima Doamnă.
Echipa acesteia a lansat o declarație în care insistă că nu există un mesaj ascuns în spatele alegerii sale vestimentare.

"Este doar o jachetă. Nu sunt mesaje ascunse. După vizita importantă de azi din Texas, sper că presa nu va alege să se concentreze asupra garderobei sale", a declarat pentru CNN Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei.

După incident, președintele Donald Trump a declarat că mesajul de pe jacheta soției sale era adresat presei.

"'Mie chiar nu-mi pasă. Ție?' scris pe spatele jachetei purtate de Melania se referă la media care fabrică știri false.
Melania a învățat cât de incorecți sunt și acum chiar nu îi mai pasă"
, a scris Trump într-un mesaj postat pe Twitter.

Un republican apropiat Casei Albe a dezvălui că a avut loc o întâlnire de urgență a staff-ului de comunicare cu scopul de a găsi o soluție pentru criza creată de mesajul purtat de Melania Trump.

Nu se știe exact cine a avut idea de a spune că mesajul se adresează presei, dar aceasta a fost aprobată și preluată și de Președinte.

Vizita Primei Doamne la centrul pentru copii Upbring New Hope vine după ce preşedintele Donald Trump a semnat ordinul care a abrogat decretul prin care copiii imigranţilor ilegali au fost despărţiţi de familiile lor.
În ciuda acestui lucru, politica sa de urmărire penală a imigranţilor ilegali rămâne. Melania Trump, care se concentrează pe situaţia copiilor, ar putea fi cea care l-ar fi determinat pe soţul său să ia această decizie.

Prima Doamnă a transmis prin purtătoarea sa de cuvânt că ”urăşte” să vadă familii despărţite la graniţă. Un oficial de la Casa Albă a precizat că prima doamnă i-a adus la cunoştinţă preşedintelui opinia sa, spunându-i că trebuie să ia o măsură prin care familiile imigranţilor să rămână împreună, notează Mediafax.



22 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod