La aniversarea a 55 de ani, veste tristă despre Celine Dion: Suferă de o boală rară și incurabilă. Iată cum ar putea ajunge, în viitor

Celebra cântăreață Celine Dion aniversează, astăzi, 30 martie, împlinirea a 55 de ani. Vestea tristă este că artista suferă de o boală rară, incurabilă și invalidantă.
Problemele de sănătate nu constituie chiar o noutate pentru artistă, ea anunțând, încă de anul trecut, că suferă de boală neurologică.
 

 
Celine suferă de o boală rară ce o va transforma în "statuie umană" 

 

Abia acum a dezvăluit Celine adevărul despre boala care o macină și care, la nivel mondial, afectează un million de oameni. Practic, afecțiunea ei neurologică este una progresivă, caracterizată prin rigiditate. Grav este că, în acest moment, pentru boala ei nu există tratament iar, în timp, persoanele afectate ajung să fie transformate în “statui umane” și nu va putea merge sau chiar vorbi.

 
 
Celine face tot ce este posibil din punct de vedere medical 



Cântăreața a dezvăluit că a început deja să facă tot ce este posibil, din punct de vedere medical, la acest moment, pentru a minimiza simptomele bolii.
De asemenea, pe contul său de Instagram, artista a transmis fanilor un mesaj:

"Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata. Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni. 
Abia acum învăț despre această boală rară, abia acum înțeleg ce îmi cauza spasmele pe care le-am avut.
Din păcate, spasmele îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea. Vă mulțumesc pentru încurajări, pentru dragoste și susținere, înseamnă mult pentru mine. Aveți grijă de voi, fiți bine, vă iubesc mult și sper, din toată inima să vă pot vedea din nou curând".
 


Le-a pregătit o surpriză fanilor săi

 

În ciuda problemelor de sănătate care o macină, Celine a marcat, în mediul online, cu doar două zile înainte de a împlini 55 de ani, aniversarea a 25 de ani de când a cântat piesa ”My Heart Will Go On” la premiile Oscar.
Cu acest prilej, ea a postat videoclipul acestei piese, reeditat, și a primit o mulțime de aprecieri.

Claudette, sora artistei, a mărturisit că Celine se află în Denver, unde lucrează cu medicii pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și că nu va renunța la țelul ei, de a reveni pe scenă în fața fanilor.
29 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod