Hrana Este Medicament! Nu rata evenimentul specialiștilor Hipocrates Health Institute, Brian & Anna Maria Clement, din 23 octombrie! (P)

Brian Clement, Director Hippocrates Health Institute și Anna Maria Clement, Director Executiv al Institutului Hippocrates, vor susține, pe 23 octombrie, la București, o conferință cu tema "Hrana Este Medicament".
După succesul conferinței din urmă cu șase ani, la care au participat peste 700 de persoane, Brian Clement, Directorul Hippocrates Health Institute și soția sa, Anna Maria Clement, vin din nou în România la invitația Atenei Negrescu, reprezentant al Institutului Hippocrates în România și mentor al stilului de viață Hippocrates.
 
Pe 23 octombrie, la București, va avea loc evenimentul "Hrana Este Medicament", împărțit în avea două părți. Prima parte, de la 09.00 la 11.00 va fi conferința gratuită, iar partea a doua, între 12.00 și 18.00, atelierul ”Tehnici pentru transformări rapide” - sesiune cu plată. Mai multe detalii AICI.
 

 
Importanța hranei în procesul de vindecare

 
 
Această conferință este centrată pe  modalitățile inovative şi alternative de vindecare ale anumitor boli, susținute de mii de studii clinice desfășurate în cadrul  Institutului Hippocrates din Statele Unite.
 
Brian Clement va vorbi despre importanţa hranei, atât în procesul de vindecare, cât şi în  procesul de păstrare a organismului tânăr,  pentru un timp cât mai îndelungat. 
 
De asemenea, va vorbi și despre:  
- metode de întărire și susținere a sistemului imunitar;
- diferența dintre hrana vie și mâncarea gătită;
- efectul pe care îl au produsele animale în corpul nostru;
- ce înseamnă şi ce se ascunde în spatele multor suplimente alimentare;
- importanţa germenilor și vlăstarilor în alimentația noastră.
 

 
Remedii naturale pe care le poți folosi acasă

 
 
Anna Maria Clement, Director Executiv al Institutului Hippocrates, va vorbi, alături de Brian, despre remedii naturale pe care le poți folosi acasă.
 
"Suntem bombardați zilnic de foarte multe informații legate de nutriție, de sănătate, de alimente și super alimente și ne este din ce în ce mai greu să alegem ceea ce este bine și corect pentru noi. Informația înseamnă putere. Astăzi însă, este din ce în ce mai dificil să navigăm prin fluxul imens de știri, articole, sfaturi și rețete din absolut orice domeniu. Pare că am ajuns în punctul în care singura putere a informației este confuzia. De aceea, sursa a devenit mai puternică decât informația însăși", explică Atena Negrescu, reprezentant al Institutului Hippocrates în România și mentor al stilului de viață Hippocrates.
 

 
Au ajutat sute de mii de oameni bolnavi

 
 
Brian și Anna Maria Clement au ajutat sute de mii de oameni bolnavi să revină la o viață normală, în ciuda diagnosticelor catastrofale pe care le primiseră de la doctori și au demonstrat că un stil de viață sănătos, restabilește sănătatea persoanei, chiar și în cele mai grave cazuri.
 

 
Cine este Anna Clement

 
 
Anna a crescut într-o familie suedeză, care a urmat o dietă tradițională bazată pe carne și carbohidrați. Când Anna avea vârsta de 15 ani, familia sa a devenit vegetariană, aceasta fiind piatra de temelie a pasiunii și vieții dedicate sănătății și nutriției pentru Anna. În jurul vârstei de 20 de ani, Anna a devenit managerul unei clinici reumatice din Stockholm. Acum este Director Executiv al Institutului Hippocrates și lucrează alături de soțul ei, Brian Clement.
 


Atena Negrescu, îndrumată și mentorată de Brian și Anna Clement

 
 

În ultimii doi ani, Atena a vizitat de 4 ori Institutul Hippocrates în calitate de studentă și a petrecut 14 săptămâni în campusul Institutului alături de lideri mondiali în domeniul sănătății. Institutul o susține pe Atena ca reprezentant oficial în România, ca vorbitor, scriitor și mentor pentru Hippocrates. Atena este mentorată, educată și îndrumată profesional, continuu, de Brian Clement și echipa de la Institutul Hippocrates.
 

 
Vindecare prin terapii alternative și nutriție

 
 
 
Hippocrates Health Institute are o vechime de 66 de ani şi este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative şi nutriție. Institutul are cele mai bune rezultate din lume și a făcut mii de studii referitoare la modul în care hrana contribuie la menținerea unei vieți sănătoase şi la vindecarea sau ameliorarea multor afecțiuni 
 
Dacă ești interesat să îți duci sănătatea la un nou nivel, nu poți lipsi de la acest eveniment! Detalii AICI.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod