Donald Trump, încă o gafă: Și-a lăsat soția în ploaie

Președintele american s-a remarcat din nou prin atitudinea sa egoistă. Trump a lăsat-o pe Melania în ploaie, păstrând umbrela doar pentru el.

Donald Trump a fost din nou protagonistul unui incident legat de etichetă, în fața jurnaliștilor prezenți la Casa Albă. Preşedintele american și-a lăsat soția în ploaie, folosind umbrela doar pentru el, relatează Daily Mail.

Trump a răspuns întrebărilor jurnaliştilor adunați în faţa Casei Albe înainte de a pleca, împreună cu soţia sa, Melania, spre Florida. Șeful statului american s-a adăpostit de ploaie sub o umbrelă, pe care a păstrat-o doar pentru el, fără să aibă grija de a-și proteja soția de picăturile de ploaie.

Cu o coafură perfectă, Melania Trump a rămas descoperită în ploaie şi să se alăture soţului său şi jurnaliştilor fără umbrelă.

Ea nu a părut supărată şi a continuat să zâmbească, obişnuită cu atitudinea soţului său.

Trump a mai făcut un gest similar în luna ianuarie, când nu a vrut să împartă umbrela cu Melania Trump şi fiul său, Barron, în timp ce urcau în avion.

Cu o zi înainte, preşedintele american a atacat-o într-un mesaj incendiar, publicat pe Twitter, pe actriţa porno Stormy Daniels, numind-o "Horseface" ("Faţă de cal").

Un tribunal federal din Los Angeles a respins luni plângerea pentru defăimare împotriva lui Trump depusă de actriţă, care susţine că a avut o relaţie cu magnatul imobiliar în 2006, când era deja căsătorit cu Melania.

Exprimându-şi satisfacţia pentru această decizie, preşedintele american care obişnuieşte să pună porecle adversarilor săi şi să scoată în evidenţă trăsăturile femeilor, a atacat-o şi pe Stormy Daniels, al cărei nume reral este Stephanie Clifford. "Acum pot să o atac pe Horseface şi pe avocatul ei de joasă speţă din statul Texas. Acum va confirma scrisoarea pe care a semnat-o! Nu ştie nimic despre mine, o escroacă adevărată!", a scris pe contul său de Twitter preşedintele american.

Stormy Daniels i-a dat imediat replica pe Twitter.

"Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe preşedintele vostru", a scris ea, denunţându-l pe bărbatul care şi-a arătat "încă o dată incompetenţa, ura faţă de femei şi lipsa totală de sânge rece".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod