Cine sunt și ce vieți duc frații vitregi ai Prinților William și Harry, prezenți și ei la înmormântarea Reginei

Printre rudele regale mai puțin cunoscute, la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta au fost și sora vitregă a prinților William și Harry, Laura Lopes, fiica reginei consort și a primului soț Andrew Parker Bowles, dar și fratele ei, Tom.
Laura Lopes are 44 de ani și este fiica vitregă a regelui Charles și sora vitregă a prinților William și Harry.
 
Laura, care este curator de artă, și fratele ei, Tom Parker-Bowles (47 de ani) fiul reginei consort Camiila și a primului ei soț, Andrew Parker Bowles, au avut apariții rare alături de Familia Regală, una dintre ele fiind cu prilejul acestui trist eveniment.
 
 
 

Sora vitregă a lui William și Harry, mamă a trei copii 

 

Laura are o relație strânsă cu mama ei, dar, în general, trăiește o viață foarte privată departe de legăturile ei regale.
Deși preferă să stea departe de atenția publicului, ea a participat, de asemenea, la nunțile lui William și Harry, iar aceștia, la rândul lor, au fost prezenți la nunta ei,  în 2006, când s-a căsătorit cu Harry Lopes, la Biserica St Cyriac din Wiltshire. La propria sa nuntă, Laura a purtat o rochie de Anna Valentine, creator care a conceput ținuta mamei sale pentru nunta cu Charles, în 2005.
 
 

Laura și soțul ei, contabil autorizat, de 44 de ani, care este membru al familiei Astor, au împreună trei copii: Eliza, de 14 ani, și gemenii de 12 ani, Gus și Louis, iar Eliza a fost domnișoară de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton în 2011.
 
Laura a lucrat anterior ca corespondent auto al lui Tatler în 2001, înainte de a conduce Galeria Spațială din Londra. Apoi a devenit partener co-fondator și director al Galeriei Eleven din Londra în 2005.

Camilla, susținută de copii și nepoți, la înmormântarea Reginei

 

Regina Consort a fost susținută și de cei cinci nepoți ai săi la înmormântare.
Copiii lui Tom, Lola, în vârstă de 14 ani, și Freddy, în vârstă de 12 ani, împreună cu cei trei copii ai Laurei, au participat pentru a-și aduce omagiul și și-au luat rămas bun de la străbunica lor vitregă.
 
Nepoții Camillei nu vor primi titluri regale, deoarece Regina Consort este regală prin căsătorie și nu prin sânge, potrivit www.ok.co.uk.
Lor li s-au alăturat la slujbă și alți membri tineri ai familiei, inclusiv prințul George, în vârstă de nouă ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani.
 
Cu toate acestea, fratele de patru ani al lui George și Charlotte, Prințul Louis, nu a participat.
La slujbă au participat aproximativ 2.000 de persoane, printre oaspeți fiind membri regali străini și lideri din Marea Britanie și străini.

Laura Lopes, fostă Parker Bowles, s-a ținut departe de ochii presei

 

Laura Rose Lopes (Parker Bowles, pe numele dinainte de căsătorie) s-a născut la 1 ianuarie 1978, este al doilea copil și singura fiică a lui Camilla și Andrew Parker Bowles. Soții Parker Bowles s-au căsătorit în 1973, dar numai după ce Camilla a „încheiat” o scurtă, dar semnificativă relație romantică cu prințul Charles de Wales de atunci.
Deși se crede că Charles și Camilla și-au suspendat dragostea – cel puțin când Charles s-a căsătorit cu prima soție, Lady Diana Spencer – biografii dezbat cât de mult a durat această suspendare.
 
Într-adevăr, la momentul nunții cu Charles, Diana bănuia că viitorul ei soț era încă foarte implicat în relația cu Camilla, cel puțin la nivel emoțional. În 1986, a fost confirmat oficial faptul că prințul Charles și Camilla și-au reluat relația de dragoste.
 
Din fericire, Laura a fost, în cea mai mare parte a timpului, lăsată în pace de presă, chiar și atunci când Charles și Diana s-au separat și au divorțat și chiar și în momentul în care căsătoria Camillei cu Andrew s-a încheiat. De fapt, abia când regele Charles al III-lea s-a căsătorit în sfârșit cu Camilla, regina consoartă, în 2005, Laura a apărut pentru prima dată în fotografiile familiei regale.
 
De atunci, Laura a reușit să continue să rămână în umbra, fără a fi luată în colimator de presă, în ciuda faptului că participă în mod regulat la diferite evenimente regale, potrivit The Sun. Cu toate acestea, transformarea Laurei din copil cu origini aristocratice în fiica reginei consort și sora vitregă a viitorului rege face să fie tot mai dificil ca aceasta să se mențină departe de atenția presei.

Fratele vitreg, Tom Parker Bowles, botezat chiar de Charles


Laura Lopes este sora mai mică a lui Tom Parker Bowles, cel mai mare copil și singurul fiu al cuplului Camilla și Andrew Parker Bowles. Născut pe 18 decembrie 1974, după ce părinții săi au fost căsătoriți cu puțin peste un an, Tom l-a avut naș de botez chiar pe Regele Charles al III-lea.
 
Acest lucru nu înseamnă că, în acea perioadă, Camilla a fost angajată într-o aventură extraconjugală cu Charles, dar înseamnă, cu siguranță, că Charles și Camilla au rămas apropiați mult timp după despărțirea lor inițială. De asemenea, se pare că prezența lui Charles a aruncat o umbră asupra familiei Parker Bowles, încă de la început, și, cu siguranță, de-a lungul întregii vieți a Laurei Lopes.


Tom este scriitor și critic gastronomic

 

Tom și Laura au crescut într-o proprietate luxoasă din Wiltshire, un comitat din sudul Angliei. În 1995, când părinții lor au divorțat, cei doi s-au mutat într-un apartament în Kensington, Londra, folosind o parte din veniturile în numerar din lichidarea averii conjugale a părinților lor, potrivit Hello! Magazine. Spre deosebire de sora sa Laura, Tom este, oarecum, mai în atenția publicului, deoarece el este un autor publicat și un scriitor și critic gastronomic binecunoscut


Laura, Tom, William și Harry căutau vinovatul pentru destrămarea căsătoriilor părinților lor


La nunta Camillei Parker Bowles și a prințului Charles de Wales de atunci, în 2005, Laura Lopes și fratele ei, Tom Parker Bowles, au fost văzuți alături de noii lor frați vitregi, prinții William și Harry.
De altfel, Laura se pare că se înțelege de minune cu frații ei vitregi. Cu toate acestea, situația nu a fost întotdeauna așa, potrivit reporterului regal Katie Nicoll.
 
În cartea ei, din 2010, „Harry și William”, Nicholl a descris cum Laura și William au avut o relație foarte tensionată și „obișnuiau să se lupte îngrozitor, căutând un vinovat pentru familiile lor distruse”. Se pare că William a dat vina pe mama Laurei pentru suferința pe care aventura lui Charles cu Camilla i-a adus-o mamei lui William, Diana, Prințesa de Wales. La rândul său, Laura i-ar fi spus lui William că tatăl său a fost vinovat pentru distrugerea familiei ei, potrivit Express.

Copiii Camillei, tachinați la școală, în copilărie, din cauza mamei lor

 

Uneori, Charles s-a izbit de indignarea Laurei, potrivit lui Nicholl, în special când Charles telefona la casa familiei Parker Bowles. Nu conta că ea vorbea cu viitorul rege al Angliei. În ceea ce o privea pe Laura, familia regală nu era altceva decât o piedică în calea fericirii familiei sale.
 

În timpul destrămării căsătoriei prințului Charles și a prințesei Diana, mulți au fost de partea  Dianei. Laura Lopes s-a trezit împinsă fără să vrea în poziția de a fi fiica, probabil, a celei mai faimoase și insultate „cealaltă femeie” din lume. Pentru Camilla, a avea în spate pe Laura, Tom și restul familiei ei (deși nu neapărat acolo unde publicul i-ar putea vedea) a fost o mană cerească. „A fost o perioadă teribil de neplăcută și nu i-aș dori asta celui mai rău inamic al meu. Fără familia mea, nu aș fi trecut prin asta”, a spus Camilla. 

 

Ceea ce Camilla poate că nu și-a dat seama la acea vreme, a fost cât de mult i-ar fi putut afecta aventura ei cu Charles pe copiii ei. În momentul în care căsătoriile lui Charles și Camillei au început să se prăbușească, chiar sub ochii publicului, atât Laura, cât și Tom erau elevi la școală și, din păcate, ceilalți copii au făcut caz din asta. După cum a scris reporterul și autoarea regală Katie Nicholl în cartea ei din 2010, „Harry și William”, atât Laura, cât și Tom au fost tachinați de aventura mamei lor cu prințul Charles, potrivit Express.

La nunta Camillei cu Charles, copiii acesteia au fost incluși în portretul oficial al familiei regale

Până când regele Charles al III-lea și Camilla, regina consoartă, s-au căsătorit, într-o ceremonie civilă, în 2005, relația lor extraconjugală nu fusese uitată – și aproape sigur nu va fi niciodată. Cu toate acestea, faptul că s-au putut căsători arată acceptarea perechii de către Regina Elisabeta a II-a, deoarece căsătoriile regale trebuie aprobate de monarhul domnitor pentru a fi legitime.
Deși regretata Regină nu a participat la ceremonie, din motive religioase, ea a găzduit, la Castelul Windsor, o recepție de nuntă generoasă pentru noii duci de Cornwall.

Printre invitații la nuntă s-au numărat și copiii Camillei, Laura Lopes și Tom Parker Bowles. Mai mult, noii copii vitregi ai lui Charles au fost incluși în portretul oficial al familiei regale, realizat la acea vreme. Ambii au fost, de asemenea, invitați la cel puțin alte două nunți regale majore – cea a Prințului William cu Kate Middleton (acum Catherine, Prințesa de Wales) și cea a Prințului Harry cu Meghan Markle. De fapt, fiica Laurei Lopes, Eliza, a fost chiar domnișoară de onoare la nunta lui William și Catherine, potrivit The U.S. Sun.


Soțul Laurei, fost model de lenjerie intimă


În 2006, la un an după ce Laura Lopes (născută Parker Bowles) a participat la nunta mamei sale cu prințul Charles, ea însăși s-a căsătorit. Charles și Camilla, precum și prinții William și Harry, au participat la nunta Laurei cu Harry Marcus George Lopes. Harry este expert contabil, potrivit Mirror Online. De asemenea, Harry, soțul Laurei, este un fost model de lenjerie intimă Calvin Klein, dar, din partea mamei, descinde din familia Astor, o familie bogată și proeminentă. El este, de asemenea, un descendent al celui de-al doilea baron Roborough, Massey Henry Edgecumbe Lopes, prin partea tatălui său, potrivit The Peerage.

Unii speculează că soțul Laurei va moșteni titlul de baron, ceea ce ar însemna că Laura va deveni baroană, ceea ce este puțin probabil – regretatul unchi al lui Harry a moștenit titlul la moartea celui de-al doilea baron. Cu toate acestea, Harry este un contabil de succes, dar și un om de afaceri. El este CEO al companiei solare Eden Renewables.


Laura are un job normal: manager de galerie de artă 


După ce s-au căsătorit în 2006, Laura și Harry Lopes au avut trei copii. La fel ca prințesele Beatrice și Eugenie, Laura Lopes are un job destul de normal. La fel ca Eugenie, în special, Laura și-a făcut o carieră în lumea artei. După ce a studiat istoria artei și marketing, la Universitatea publică Oxford Brookes, de la care și-a primit diploma de licență, Laura a călătorit la Veneția, în Italia. Acolo, ea și-a făcut stagiatura la Colecția Peggy Guggenheim și a câștigat o experiență practică în managementul galeriilor, potrivit South China Morning Post.

În 2001, ea și-a luat un loc de muncă, pentru scurt timp, la Tatler, ca corespondent auto, dar apoi a revenit în lumea artei, potrivit Mirror Online. Ulterior a devenit manager de galerie la The Space Gallery din Londra și, până în 2005, a co-fondat Galeria Eleven, tot la Londra. Unsprezece au prezentat artiști emergenti și consacrați, potrivit site-ului Laurei.
În acest moment ea conduce expoziții, cum ar fi cea din iulie 2022, cu artistul britanic, Endellion Lycett Green.


Tom are rubrică în The Mail on Sunday și este editor la două reviste


Tom Parker Bowles este fiul soției Prințului Charles, Camilla, și un scriitor și critic gastronomic de renume internațional. El este autorul cărților The Year of Eating Dangerously și E is for Eating: An Alphabet of Greed și are rubrică în publicația săptămânală The Mail on Sunday, deținută de Daily Mail, potrivit www.imdb.com. În ultimii 10 ani, el a avut și o emisiune  radiofonică iar, recent,  a devenit editor colaborator la GQ și editor gastronomic la revista Esquire.
 
 


Tom afirmă că îl adoră pe Charles

 

Starul MasterChef Tom Parker Bowles are o casă modernă, în Londra, care nu seamănă deloc cu reședințele tradiționale ale mamei sale. De fapt, acesta este singurul lucru asupra căruia Camilla și fiul ei, Tom Parker Bowles, nu sunt cu adevărat de acord
 
Criticul gastronomic Tom Parker Bowles s-a despărțit de soția sa Sarah Buys în 2018 și apoi a început să se întâlnească cu fosta jurnalistă Alice Procope, timp de aproape doi ani, înainte ca ea să moară din păcate de cancer la vârsta de 42 de ani. Tom are doi copii cu Sarah, Lola, 13 ani, și Freddie, 11 ani, și, în timpul pandemiei COVID a fost foarte ocupat cu cursurile oline ale acestora. 
 
Tom, al cărui tată, Andrew Parker Bowles, este primul soț al Camillei, este foarte apropiat de Prințul Charles și a spus anterior că l-a „adorat întotdeauna” pe tatăl său vitreg.
 
El a spus, pentru ”A Current Affair,” în 2015: „Tot ceea ce trebuie să-ți pese este ca părinții tăi să fie fericiți, iar mama mea este excepțional de fericită în acest moment. Întotdeauna l-am adorat pe tatăl meu vitreg; el a fost întotdeauna un om bun, bun și drăguț. Este un om cald, intelligent și uman și cred că, dacă se va întâmpla vreodată, va deveni un rege fantastic.”
 
Tom a scris cinci cărți de bucate și a câștigat, în 2010, un premiu pentru scrierile sale despre mâncarea britanică. De asemenea, a prezentat o serie de spectacole culinare și apare în mod regulat la MasterChef.
 
 
22 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod