Singurătatea este echivalentul a 15 țigări pe zi

Nimeni nu vrea să se simtă singur. Însă este imposibil de evitat această situație în unele cazuri. Deși singurătatea poate fi gestionată în doze mici, poate fi resimțită ca o sentință la moarte pe termen lung.

9 idei pentru a obține preparate apetisante cu roșii zemoase de vară

A venit vara și peste tot vezi roșii proaspete, dar nu vrei neapărat să le consumi doar la salate? Astăzi îți dăm noi idei pentru a le integra în rețete aromate, cu puține calorii.

Nu te mai plânge: 4 soluții alternative

Crezi că îți face bine să te plângi când ești supărat sau nervos? Este numai o eliberare temporară, care nu te aduce mai aproape de soluțiile de care ai nevoie. Nu te mai plânge, ci pune în aplicare opțiunile care te ajută să fii din...

Este uleiul de măsline un remediu util împotriva constipației?

Constipația apare mereu într-un moment nepotrivit, dar o doză de laxative nu este neapărat soluția ideală. Mai bine testează uleiul de măsline pentru a trata constipația în mod natural și a regla digestia pe termen lung.

Cei mai mulți oameni cu apendicită nu au nevoie de operație, ci doar de antibiotice

În fiecare an, foarte mulți oameni fac operații pentru a-și elimina apendicele. Însă un nou studiu sugerează că mulți dintre acești oameni nu ar trebui să apeleze la intervenții chirurgicale din prima.

5 soluții pentru reconturarea siluetei din medicina ayurvedică

Vrei să reduci rotunjimile inestetice și să porți hainele preferate cât mai repede? Aplică metodele utilizate în medicina ayurvedică pentru a slăbi fără să-ți pierzi energia. Este foarte simplu să introduci soluțiile propuse și în...

Ce să faci înainte de culcare pentru a controla visul care urmează

Câteva modificări ale rutinei tale obișnuite înainte de culcare ar putea schimba definitiv modul în care visezi. Pune și tu în aplicare metodele prin care poți controla conținutul fiecărui vis pentru a preveni coșmarurile și a reduce...

5 remedii naturale care tratează cicatricile provocate de acnee

Urmele lăsate pe piele de coșuri sunt inestetice și durează foarte mult timp până dispar. Descoperă ce remedii naturale să folosești pentru a estompa cicatricile cauzate de acnee.

Horoscopul banilor în săptămâna 17-23 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Idei de coafuri cu părul prins în coadă. Sunt perfecte pentru zilele caniculare

În zilele fierbinți de vară, părul lăsat liber pe spate nu este o opțiune. Descoperă cele mai frumoase și confortabile coafuri cu părul prins în coadă.

Cum reacționează câinii dacă îți percep anxietatea?

Dacă te simți anxios în mod regulat, s-ar putea să te muște un câine. Pare o legătură ciudată, dar câinii care îți percep anxietatea nu reacționează prea bine. Iată cum au ajuns oamenii de știință la această concluzie!

7 seriale noi de neratat pe Netflix

Personajele feminine puternice, în mai multe seriale noi.

Cărțile care îți vor schimba modul în care vezi lumea

Cărțile au o modalitate de a ne capta atenția pe care filmele și documentarele nu o au. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te limitezi să citești doar câteva cărți.

Lucrurile care îl fac pe partener să te iubească mai mult

În multe relații pe termen lung, poate deveni dificil să menții pasiunea și să te asiguri că vă prioritizați unul pe celălalt.

Tragedie: Actriţa de telenovele Edith González a murit la 54 de ani

Actriţa mexicană, cunoscută pentru rolul din telenovela "Salome", a murit la vârsta de 54 de ani.