Tipuri de barbati "Asa nu"

Ti-ai creionat in minte profilul barbatului perfect, insa drumul in cautarea lui nu este foarte lin. In general, dupa prima intalnire, impresia pe care ti-o lasa un barbat sarmant...
Ti-ai creionat in minte profilul barbatului perfect, insa drumul in cautarea lui nu este foarte lin. In general, dupa prima intalnire, impresia pe care ti-o lasa un barbat sarmant este cat se poate de buna. Ai putea jura ca el este barbatul pe care il cauti de o viata, insa pe parcurs lucurile se dovedesc a nu fi chiar asa. Comportamental, se schimba radical si nimic nu pare sa semene cu ceea ce era la inceput.

Decizia de a avea sau nu o relatie cu un astfel de barbat iti apartine in totalitate. Inainte a lua hotari ceva care ulterior ar putea sa iti faca mult rau, ar fi bine sa ii analizezi amanuntit comportamentul celui cu care vrei sa ai o relatie. Desi ai investit suflet, dragoste si poate chiar bani, sa nu te surprinda daca brusc partenerul tau decide sa te paraseasca. Cum iti poti da seama de cum este de fapt barbatul de langa tine? Nimic mai simplu. Iata cateva tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii eviti daca nu vrei sa ai probleme in dragoste.


Primul pe lista este baiatul mamei. Imposibil sa nu il recunosti, pentru ca este genul de barbat care nu iese din cuvantul mamei sale. Desi are 30 de ani, inca mai locuieste cu mama si nici nu are de gand sa se mute prea curand. Preferatele lui sunt cinele in familie si planurile de viitor, pe care evident i le tot face mama.  Desi are multe calitati, are un singur mare defect - este mult prea atasat de mama lui.

Urmatorul pe lista este cuceritorul. Dragut, simpatic, bine imbracat si cu mult, mult succes la femei. Problema acestui tip de barbat este ca ii plac toate femeile si nu se poate decide asupra uneia. Relatia cu astfel de barbat se va reduce doar la cateva mesaje si cel mult 4-5 telefoane pentru ca timpul nu ii permite sa se imparta intre atatea cuceriri.

Burlacul convins este un alt tip de barbat care iti va da bataie de cap in cazul in care vrei sa ai o relatie cu el.
Manierat, elegant si foarte destept, acest tip de barbat are un succes nebun la femei. Secretul pe care insa nicio femeie nu il va afla vreodata este ca nu isi doreste sa se casatoreasca niciodata. Ii place sa fie cucerit si se plictiseste foarte repede intr-o relatie. Este tot timpul in cautare de ceva nou si dispare fara sa ofere vreo explicatie in momentul in care simte ca lucrurile evolueaza. Pentru el, ideea de casnicie nu exista si refuza sa vorbeasca despre asa ceva. Sigura explicatie oferita este ca nu a gasit femeia potrivita.

La polul opus de afla barbatul pro casnicie. Unul dintre putinele tipuri de barbat din aceasta lista, daca nu chiar singurul, pentru care notiunea de casnicie este pe primul loc. Ideal pentru el este ca lucrurile intr-o relatie sa se intample cat mai repede, astfel incat sa se ajunga in fata ofiterului starii civile. Nu este nici pe departe adeptul unei casnicii de lunga durata, pentru ca si el este genul de barbat care se plictiseste.
Pentru el, casnicia este precum un obiect de lux, care peste cativa ani trebuie sa il schimbi pentru ca nu mai este la moda.

Urmatorul pe lista este tipul de barbat sarac, dar cu succes la femei. Profilul acestui tip de barbat nu seamana nici pe departe cu cele descrise pana acum. Acest tip de barbat nu pune pret absolut deloc pe aspectul vestimentar si nici pe cariera. Este genul foarte sigur pe el si stie ca, indiferent de cum este imbracat si cat de cati bani are in buzunar, sarmul pe care il detine ii va asigura garantat drumul in patul femeilor. Ii place sa iasa in oras, dar nu ii place cand vine nota de plata. Va juca intotdeauna rolul vesnicului indragostit, mai ales cand vine vorba de bani.

Urmatorul in lista barbatilor "asa nu" este metrosexualul. Desi a trecut de mult de prima tinerete, acest barbat se crede vesnic tanar. Este la curent cu tot ce inseamna moda si isi traieste viata din plin.
Frecventeaza cat poate de des cluburile de noapte, ii plac femeile frumoase si masinile elegante. Poate fi foarte des vazut in saloanele de cosmetica, deoarece aspectul fizic este primordial pentru el.

Un alt tip de barbat este cel obsedat de munca. Singurul lucru care conteaza pentru acest tip de barbat este cariera. Indiferent de cat de bine ii merge, intotdeauna o sa vrea mai mult. Profilul sau este destul de asemanator cu cel al burlacului convins. Intr-o relatie, va pune intotdeauna cariera pe primul loc si nu va renunta niciodata la laptop, nici macar in vacanta.
 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tibi pe 24 Mai 2009, 18:57
    Barbatul

    Da cum trebuie sa fim noi barbatii ca sa mearga lucrurile bine? Nu stiti ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate

    0
    0

  • Tibi pe 24 Mai 2009, 18:52
    Barbatul

    Da cum trebuie sa fim noi barbatii ca sa mearga lucrurile bine? Nu stiti ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate

    0
    0

  • dede pe 21 Mar 2009, 23:36
    hmmm

    acum fratilor, depinde de fiecare om in parte.dar stim un lucru!cel mai des intalnit sunt "baietii mamii".nu am dat peste unul din acela.cred ca am dat de unul pro:) si chestia cea mai placuta e ca nu e sufocant!mai bine unul care te iubeste decat unul care sa te faca sa suferi zi de zi(macho) nu fetelor?

    0
    0

  • Vasile pe 2 Feb 2009, 19:33
    pro-educatie

    Fetele care sparge seminte si citeste Cosmo toata ziua - inseamna ca aveti timp. Atat barbatii cat si femeile sunt organisme pluricelulare caracterizate printre altele si de individualitate. Generalizarea e o forma de ignoranta folosita de prosti pentru ca nu au rabdare, nici cunostinte si nici creier sa inteleaga/ invete. Nu exista manuale pt. oameni. Suma de experiente de viata, modul de trai si educatia isi lasa amprenta asupra personalitatii fiecaruia indiferent de sex. Toti suntem atasati de mama, tata, suntem pro-munca sau pro-nush ce in masuri mai mari sau mai mici. Nu poti cataloga un om din primele 5 min. Eventual poti face o triere. Dar din mom. ce majoritatea va plangeti de ei, probabil ca ati fost incapabile de acest lucru sau va lipseste cu desavarsire flerul si nici din experientele celor care insira bazaconii in articolele astea tampe nu ati invatat. Pt. ca la atata amar de foaie consumata despre cum si in ce fel gandesc si actioneaza barbatii, cat si cum si in ce fel trebuie sa-i satisfaceti in pat ar fi trebuit sa fiti doxa si in al 2lea rand sa aveti relatii de succes. Dar, din pacate, logica nu e punctul vostru forte, si nici bunul simt elementar. Si ma refer la unele dintre voi, alea mai feministe asa si cu clontu mare. Si prost. Cata "mireasma" degaja subiectul. Mireasma de rahat. Ieftin si bun. Pofta buna va urez.

    0
    0

  • mo. pe 20 Ian 2009, 13:05
    Asa nu!

    stati linistite fetelor, nici nu ati vrea sa intalniti un barbat "pro-casnicie"! este mai rau decat toti afemeiatii si don-juan-ii posibili! ;) daca cu astia smecherasi si fara prea mult creier le storici o fraza despre cat de sexy ti se pare inteligenta la barbatii... sau celor "materialisti" de pe urma ta dsp cat de macho sunt barbatii cu cariera, la cei "pro-pirostii" e muuult mai rau! din orice vorba fac un apropo, ai sentimentul ca esti urmarita si in buda, e gelos pe oricine in jurul tau si in plus, daca ajungi sa il refuzi se transforma intr-un mare badaran! nu vb dsp un barbat oarecare, ci dsp unu care mi-a facut viata imposibila pentru o perioada, nevrand sa inteleaga ca nu vreau nimic cu el , ca ma asteapta degeaba! asa ca.... iubiti barbatii macho! mai bine indiferenti decat sufocanti! ;)

    1
    0

  • cris pe 23 Nov 2008, 16:02
    barbatii

    lasa ca am intilnit eu unul.care era cite un pic din toate....de la prima intilnire m-a cerut de nevasta:-)apoi m-a napadit cu mesaje,trandafiri si vizite in miez de noapte si promisiuni ca mai sa il cred! cind am hotarit sa ii dau o sansa .....a disparut ca magarul in ceata!ba ca nu are timp ,ba ca a fost beat ,ba ca el crede ca e nebun........dar sa nu im fac griji ca totul o sa fie ok!..pina cind l-am prins cu matza in sac.mintea de inghetau apele! domnul era cu una cica fosta cu care s-a impacat( a cita oara?)si a aruncat totul asupra mea,ca eu nu il las in pace ,ca sunt nebuna si altele care mai de care.acu iar incepe sa ma sune ca nu mai poate de dorul meu,ca nu e fericit....etc.bine ca nu e,nici eu nu am fost!fugiti de asemenea barbati ,ca nu sunt normali.

    0
    0

  • balancia pe 26 Oct 2008, 22:03
    barbat sarac dar cu succes la femei

    eu cunosc un prototip de acest gen de vreo 2 ani,apare si dispare ca o naluca,ii place sa iasa in oras la prima intilnire e ca un fante,apoi se inmoaie,e liber profesionist,are o gramada de afaceri dar nici una concreta,urmatoarea intilnire n-ai de unde sa stii cind are loc,cind nu mai vrea sa fie gasit schimba cartela,cind apare e rupt de dor dar dupa o anumita perioada de intilniri isi face numarul de disparitie din nou,daca n-ar fi tragic ar fi comic,noroc ca am vazut ce stil are si nu m-am indragostit de el,nu pot minti totusi imi e bine cu el dar nu tine mult ca dispare ca magarul in ceata,acum are deja vreo 3 luni de disparitie miraculoasa,va pup

    0
    0

  • yas pe 5 Aug 2008, 16:24
    lol

    wtf nobody is perfect

    0
    0

  • didi pe 4 Aug 2008, 15:47
    fiecare are un pic din toate tipurile

    max,credeam ca tu esti supereroul,gabiano te-a linistit super eroina ta,al meu nu e sarmant sau cuceritor,nu mai e baiatul mamei(dar a fost,acm e al meu),nu e obsedat de munca deloc,as vrea sa cred ca e obsedat de mine pt ca ne iubim mult chiar si dupa 20 de ani sau nu credeti ca e posibil asa ceva?

    0
    0

  • Gabbiano pe 24 Iul 2008, 21:41
    se gaseste leac ptr oricine

    exceptand genul obsedat de casatorie si cel sarac eram un mix din toate celelalte genuri.ma regasesc in toate celelalte..am ras copios cand le-am citit...si asta pana cand o tipa cu care aveam o relatie pe care dealtfel nu dadeam 2 bani a ramas insarcinata.acum avem o fetita absolut superba si toata viata mea s-a schimbat.toti prietenii si toate cunostintele mele si familia au scuipat in san si si-au facut cruce ca am ajuns si eu in sfarsit pe la 40 de ani la casa mea.maica-mea, cu care dealtfel inca mai locuim (construim o casa si inca nu este gata) , nu-si mai incape in piele de fericire.de insurat nu m-am insurat, si nici nu am de gand, dar un copil schimba orice destin.asa ca nu aveti de ce sa fugiti de genurile de mai sus ptr ca se gaseste leac ptr orice zmeu.ci stima

    0
    0

  • Dana pe 15 Iul 2008, 13:33
    baiatul-mamei

    baiatul mamei e prietenul meu..si e aiurea tare de tot, mai ca ar suna-o pe maicasa ca sa o intrebe daca ma poate mangaia! pana si prima noastra intalnire tot maicasa a aranjat-o. Parca sunt cu maicasa langa mine nu cu un barbat! ..dar nu va mai dura mult pana le zic pa amandurora atat lui (pacat ca e frumusel) si lu micasa care sta ca o umbra intre noi.

    0
    0

  • Max pe 13 Iul 2008, 15:43
    va mai ramane unul fetelor:Super eroul

    mai exista un gen de barbat, super eroul. Cam cum ar fi super eroul asta: foarte bine inchegat cu viata lui, independent, amuzant, pasional, echilibrat, dur ca un diamant, sarmant, iubitor, fidel, de incredere, dominant, istet, chipes, impredictibil, instarit, neobsedat de munca, neobsedat de femei (nici de tine urato), dar te iubeste numai pe tine, un Zorro, un Superman, un mit inventat de hollywood. Stop dreaming! Get a life.

    0
    0

  • yan pe 5 Iul 2008, 17:42
    ???

    omo cer scuze dar acest articol ii cam prea.... ne nici un folos, adik scuza-ma dak fata te place asa, ce ai tu impotriva? nu k io nu m-as regasi pe aici (dar nu e chiar asa cum e prezentat aici, aici este prea multa hiperbola-adik lucrurole sunt mult prea mult exagerate as putea spune duse pana la extreme, daca nu sunteti de acord cu mine contraziceti-ma, dar articolul a prea depasit limita adevarului, este prea fabulat, imi cer scuze pentru cel/cea care a scris articolul dar asta e cruda realitate despre acest articol.(punct).

    0
    0

  • eva111 pe 22 Iun 2008, 16:13
    @annn

    E fascinant de ,,iritant'' sa stai cu unul obsedat de munca..cazul meu. de mai multe ori am fost in pragul despartirii din cauza faptului ca se culca cu laptopul in brate, se trezeste cu el in brate..si ii mai intru si eu in brate..o data pe sapt..sau mai rar, cand nu mai are atata treaba...imi vine sa-mi smulg parul din cap!e ca si cum ai ,,cersi'' atentie unui robot!!!locuim impreuna de 18 luni, si am crezut ca voi reusi sa-l ,,netezesc'' un pic in timp, insa m-am inselat.. Acum, citind si meditand si asupra celorlalte tipuri, banuiesc ca e mai bine sa fii cu unul ,,obsedat de munca'' decat cu unul ,,obsedat de altele'' sau ,,sub fusta mamei''.macar stiu ca nu ma insala sau ca nu trebuie sa cer acceptul mamei lui inainte sa fac ceva ce ne implica pe amandoi.

    0
    0

  • ninutza pe 21 Iun 2008, 22:53
    interesant!!!!!!!!!!

    traiesti cu o persoana intreaga viata si abia acum iti dai seama ce tip de barbat este!!indiferent de faptul ca lasa de dorit uneori ce neam face fara iei.stiu ca o sa ma contraziceti,dar hai fiti mai reale si nu mai visati ca suntem noi cele mai ideale!!!dar cum ramine cu dragostea(sau sex)lasati jucariile si maturizativa!!1vam pupat baitasi si barbatei!!!11

    0
    0

  • Coco pe 20 Iun 2008, 17:46
    Dar ii cam scoatem pe toti?

    Pai daca ii scoatem pe toti, cu cine mai umblam?

    0
    0

  • alexandra pe 18 Iun 2008, 22:33
    barbati cuceritori

    eu am un barbat care niciodata nu o sa se multumeasca cu ce are si tot timpul o sa vrea mai multi bani mai multe femei si nu stiu ce sa fac

    0
    0

  • fiona pe 17 Iun 2008, 14:58
    nu l-am regasit pe-al meu...

    sau poate nu-l recunosc eu....??? sau e probabil vreo combinatie bizara intre toate tipurile de mai sus:)

    0
    0

  • Otilia pe 13 Iun 2008, 11:45
    Pentru Alexia si Alida

    Fetelor! L-am intalnit eu pe domnul "pro" .... e ceva de speriat .... de la a doua intalnire vorbea deja de mersul la primarie, de copii si de familie .... iti vine s-o iei la fuga, pe cuvant! .... si nu-s nici eu chiar tinerica ..... si nici nevinovata ....

    0
    0

  • annn pe 13 Iun 2008, 02:04
    haios.

    Haios........cred ac e fascinnat sa stai cu unul fascinat de Munca!!! hi hi hi pe al meu nu l-am regasit per total undeva.....pe el frate nu-l poti incadra intr-un sablon.....e un pic din toate, hi hi hi.

    1
    0

  • alexia pe 12 Iun 2008, 13:21
    pt Alida

    ai grija cu barbatul pro-casnicia, ca in articol scrie ca dupa 5 trebuie sa schimbe sotia ca nu mai e la moda., asa ca ... nu te grabi prea tare sa il iei. :)

    0
    0

  • dorele pe 12 Iun 2008, 12:56
    da care atuncea?

    ala nu-i buna, ala nu, atunci care mai sa fie? nici cum nu e bine pt voi, eu sunt putin din cel cu casnicia si atat, restul le fac in limitele normalului!

    0
    0

  • Alida pe 12 Iun 2008, 12:10
    De acord

    Sunt total de acord cu tine, Alexia, daca prind vreunul de genul "pro-casnicie", nu-l mai las sa scape!:))))

    0
    0

  • alexia pe 12 Iun 2008, 10:16
    pro...

    eu n-am intalnit niciodata barbatul pro-casnicie descris mai sus. sigur tipul ala de barbat e o gluma :)

    0
    0

  • dora pe 12 Iun 2008, 10:00
    atunci cine ???

    mai, soro, dar atunci cine?? ca n-a prea mai ramas nimeni. eu sunt casatorita de 14 ani, dar, totusi, mai trebuie sa vezi si partile pozitive. orice fante, la un moment dat cade in plasa unei tipe care il schimba radical. trebuie doar sa fii tu tipa respectiva.

    1
    0

  • vlad pe 12 Iun 2008, 05:07
    ???!!!

    Mai sa fie !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod