Stie iubitul ce-ti doresti dupa ce faceti dragoste?

Tocmai ati facut dragoste si a fost minunat. Te intorci spre el sa-l imbratisezi, sa-i spui cat de minunat este si sa-l auzi ca-ti spune acelasi lucru, dar in schimb...
Tocmai ati facut dragoste si a fost minunat. Te intorci spre el sa-l imbratisezi, sa-i spui cat de minunat este si sa-l auzi ca-ti spune acelasi lucru, dar in schimb nu auzi decat... sforaitul lui.

Intreaba orice femeie ce-si doreste dupa o partida de sex si majoritatea iti vor raspunde "sarutarile", "alinturile" si orice altceva ce tine de intimitate. Insa majoritatea barbatilor nu se gandesc decat cum sa se intoarca pe partea cealalata si sa adoarma.

Esential


Daca pentru femei este esential ca tandretea sa continuie dupa ce fac dragoste, de ce barbatii nu sunt interesati sa le satisfaca aceasta dorinta? Este pur si simplu vorba de maniere. Cum poti sa te indepartezi repede de cineva care doar cu cateva clipe inainte te-a cunoscut in intimitate?

Studiile au aratat ca barbatii au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se reculege dupa ce au facut dragoste. Insa unii merg mult mai departe: adorm pur si simplu. Aceasta reactie este, pentru multi, un obicei. Femeiele nu se obisnuiesc usor cu ideea ca, dupa ce au fost atat de intimi si apropiati, partenerul se intoarce cu spatele, complet dezinteresat, imediat dupa. Ele isi doresc sa auda ca sunt iubite si cat de bine se simt impreuna. Astfel de momente fac relatia mai stabila.

Graba

Multe cupluri se scuza, spunand ca nu mai ramane timp si pentru joaca. Suntem atat de ocupati incat si pentru a face dragoste ramane putin timp. Intalnirile pe fuga, cand la sfarsit va imbracati si plecati fiecare in treaba lui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pot duce la concluzia ca intimitatea de dupa nu mai este atat de importanta.

Vina nu este numai a barbatului, in astfel de cazuri. Si partenera are vina sa atunci cand intimitatea nu se prelungeste cu imbratisari, susoteli si sarutari. Daca se comporta ca si cum o partida de sex rapid este tot ceea ce-si doreste, daca nu cere mai mult, atunci cum sa stie el ce-si doreste ea?

Iata cateva sugestii care sa va faca placere dupa ce faceti dragoste:

1. Spune ce-ti doresti - inainte sa mergeti in pat. Fie ca este vorba despre o simpla discutie, un compliment, un masaj sau sarutari, poti fi surprinsa sa afli ca este mai mult decat dornic sa-ti indelineasca dorinta.

2. Explica-i pe indelete ca nu numai preludiul conteaza. Intimitatea este la fel de importanta si dupa ce ati facut dragoste. Multi barbati se tem ca vor fi pusi "la treaba" prea repede si se simt stanjeniti pentru ca au nevoie si de o mica pauza inainte. Isi doresc sa fie mangaiati si masati dupa ce fac dragoste, dar doar atat. Nu vor sa sara imediat intr-o alta partida. Cheia acestei probleme este comunicarea.

3. Adauga mai multe sarutari si masaje erotice in viata ta - nu numai atunci cand faceti dragoste. Asa vor veni de la sine oricand.

4. Incercati sa faceti dragoste in diferite momente ale zilei, nu numai atunci cand mergeti la culcare. Cand te simti obosita la sfaristul zilei poate fi obositor si sa faci dragoste, ca sa nu mai vorbim despre mangaierile de dupa!

5. Sa ai initiativa. Multi barbati se plang ca femeile nu au destul de des initiativa. Asa se intampla si in cazul mangaierilor si sarutarilor "de dupa". Daca il vezi ca vrea sa doarma, ia tu initiativa. Saruta-l, mangaie-l si ai sa vezi ca nu are cum sa-ti reziste.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicoleta pe 14 Ian 2010, 12:53
    Stie iubitul ce-ti doresti dupa ce faceti dragoste?

    Interesant comentariu, dar as dori sa-mi spun si eu parerea. Sa zicem ca m-am lovit si eu de aceeasi "problema", desi pare prea mult spus asa, pentru ca noi adormim amandoi in acelasi timp. De obicei barbatii inainte de actul sexual sunt , sa zicem "incordati" si dupa sunt "relaxati" si automat senzatia pe care o au dupa este cea de somn. Sigura vinovata pentru "adormirea barbatului" este femeia. De obicei in cuplu , femeia se supune barbatului , nu in maniera in care se supunea acum 100 de ani, dar se pare ca a ramas o farama care nu vrea sa se elibereze. Femeile sunt receptive la tot ce se intampla in jurul lor , iar uneori pur si simplu nu au curaj sa reactioneze, nu stiu sa-si spuna parerea , iar daca si-o spun o fac intr-un fel in care sa nu-l deranjeze pe partener. Acum ajung si partea importanta pentru noi. Am intalnit cazuri in care doamnele nici macar nu sunt atente la propria placere , sunt atat de atente sa nu care cumva sa se poarte ciudat incat uita de ele si de placerea pe care ar trebui sa o simta, sau nici macar nu simt placere, iar pentru ele relatia intima este o corvoada si automat singurele momente in care se simt iubite este dupa, atunci au ele nevoie de rasfat , pentru au dat cea fost mai bun si mai intim, dar in cazurile in care si doamnele au aceeasi placere ca si domnii, de obicei sunt amandoi la fel de "relaxati". Dupa parerea mea cred ca femeile ar trebui sa fie egoiste in acele momente.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod