Zirconiul, secretul unui zambet natural si estetic

Emotional, social, functional, estetic… 4 moduri in care un zambet incomplet ne schimba felul de a ne bucura de lucrurile importante. Indiferent daca ai suferit un traumatism sau o carie profunda ti-a afectat structura dintilor, tu resimti zi de zi efectele negative ale unui zambet lipsit de incredere! Iar daca pana acum ceva vreme credeai ca pietrele pretioase dau frumusete doar bijuteriilor, avem vesti noi pentru tine: coroanele dentare din Zirconiu pur… si doar cateva expresii pin care sa ti le descriem: estetica similara dintelui natural, super rezistente, garantie pe viata, complet personalizate.

Studiile recente ale Academiei Americane de Stomatologie Cosmetica nu fac altceva decat sa intareasca aceasta convingerea ca ne dorim sa aratam bine! Afla ca 89% dintre pacientii care au ales tratamente de estetica dentara au observat imbunatatiri la stima de sine si cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi.

Alegerea naturala! Daca ai dinti fracturati, ciobiti, rupți sau care au suferit anterior o trauma dentara, un tratament de canal ce necesita o restaurare protetica sau iti doresti pur si simplu un zambet cu o estetica deosebita, naturala si rezistenta pe viata, cu siguranta coroanele dentare din Zirconiu sunt alegerea perfecta pentru tine.

Rezistent si puternic! Asa poate fi si zambetul tau deoarece zirconiul, procesat in laborator sub maiestria artizanilor in tehnica dentara si  utilizand tehnologie digitala 3D CAD-CAM,  prezinta 2 calitati extraordinare: rezistenta in timp si indestructibilitatea.
Invizibil dar in atentia tuturor! Prin aspectul translucid al zirconiului pur coroanele dentare sunt imposibil de deosebit de dintele natural.

Biocompatibil si fara riscuri! Datorita faptului ca nu contin metale, coroanele dentare din Zirconiu sunt biocompatibile cu organismul si permit integrarea imediata, minimizand pana la 0% rata de esec a tratamentului.

Siguranta reusitei! Tehnologia digitala si-a pus si ea amprenta in stomatologie. Astfel, cu ajutorul tehnicii computerizate Digital Smile Design, poti vedea inainte de a incepe efectiv tratamentul cum va arata zambetul tau final. Alegi impreuna cu medicul forma, nuanta si marimea dintilor restaurati astfel incat sa redefiniti armonia fetei.

Usor de intretinut! Pentru ca arata si au textura unui dinte natural, da, coroanele dentare din Zirconiu necesita aceeasi ingrijire orala ca dintele natural.
Periajul zilnic dimienata si seara, ata dentara si profilaxia periodica la 6 luni sunt intrumentele la indemana care iti asigura un zambet sanatos pentru toata viata.  

"Pacientii pe care ii intalnesc zi de zi au aproape intotdeauna aceeasi dorinta: de a obtine «acel zambet", fara durere, repede si care sa dureze in timp. Am observat, insa, ca o parte dintre acestia se tem de schimbare. Nu pentru ca nu si-o doresc, ci pentru ca nu o cunosc. Ca atare, estetica dentara, prin tehnologiile digitale de previzualizare a zambetului si prin materialele noi utilizate in realizarea fatetelor si a coroanelor dentare, le ofera suficiente motive pentru a finaliza tratamentul.
Iar lucrarile protetice din Zirconiu sunt, poate, cea mai evidenta forma de evolutie a esteticii dentare
", ne spune Dr. Cristian Csapo Martinescu, medic dentist la DENT ESTET cu peste 10 ani experienta in tratamente de estetica dentara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod