XyloSweet

Otita medie recurenta este o problema comuna pentru copii si bebelusi. Si totusi care ar putea fi legatura intre otita si xylitol?

Unul singur: efectul benefic al xylitolului in tratarea afectiunilor cailor respiratorii superioare. Stim deja ca otita medie este caracterizata de prezenta de fluid in urechea medie. Cauza? Infectia urechii. Si de aici, ne alegem cu copii iritabili, cu febra, letargie, anorexie si sensibilitate la atingerea lobilor urechilor. Asa ca putem preveni otitele cu xylitol. El are un puternic rol antibacterian si previne dezvoltarea bacteriilor in tubul lui Eustachio (care leaga nasul si urechea). De aici prezenta xylitolului  in  produse naturale de decongestie nazala (picaturi, spray-uri nazale pentru adulti si copii).



Xylitolul prezent in produsele Xlear actioneaza asupra bacteriei, care cauzează infectia căilor respiratorii superioare, slabindu-i capacitatea de a adera la tesuturi.

De asemenea, folosirea decongestionantelor nazale cu xylitol reduce incidenta aparitiei infectiilor urechii. Beneficiile decongestionanteleor Xlear cu xylitol sunt: nu dau dependenta, nu au efecte secundare, sunt sigure la orice varstă pentru ca sunt 100% naturale. Folosirea unui spray nazal cu xylitol reprezintă un instrument eficient pentru spalarea nasului, indepartarea bacteriilor daunatoare si a factorilor poluanti care ar putea favoriza astfel sinuzita, infectii ale urechii si alte afectiuni ale cailor respiratorii superioare.

XyloSweet este un produs marca Xlear, expertul tau in Xylitol.
Produsele Xlear se gasesc in Plafar, Catena, Naturalia si in magazine naturiste de tip Plafar.

Da un click pe www.xlear.ro si afla mai multe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod