World Class România investește un milion de euro în deschiderea unui nou club în mall Park Lake


World Class România, lider pe piața locală de fitness, continuă strategia de expansiune a rețelei prin deschiderea clubului cu numărul 31 din țară. World Class Park Lake va fi inaugurat în septembrie, într-un spațiu de peste 1.800 de mp (club și terasă).
Prin noul club din mall Park Lake, World Class va aduce mai aproape de consumatorii din proximitate facilitățile de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Clubul va avea o piscină semi-olimpică, o sală de fitness echipată cu aparate de ultimă generație, un studio de aerobic și unul de cycling, cât și o zonă special amenajată pentru antrenamentele de functional fitness.
Peste 20 de antrenori, pregătiți la standarde internaționale, vor prelua antrenamentele personale și cele de group fitness. Pentru relaxare, clubul include o zonă cu saună uscată.

“Succesul enorm al cluburilor din Titan și din Mega Mall și cererea mare pentru serviciile noastre ne-au convins de potențialul zonei. Astfel am hotărât să deschidem World Class Park Lake.
Ne bucurăm că misiunea noastră de a îmbunătăți radical stilul de viață al românilor a creat o nevoie puternică pe piața locală. Vom răspunde acestei nevoi și vom continua extinderea rețelei în următoarea periodă”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România.
Clubul va fi integrat în categoria Silver de abonamente și va derula săptămânal peste 40 de clase de group fitness. De asemenea, clienții World Class vor putea beneficia de antrenamente personale, alături de antrenori profesioniști. O parte din programele de group fitness sunt dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener World Class.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod