Walmark lansează ”Index de Sănătate”, un instrument online interactiv pentru un stil de viață sănătos

Nu a fost nicicând mai ușor să facem primul pas spre a avea grijă de sănătatea noastră! Cu Index de Sănătate Walmark, o nouă platformă interactivă, sarcina devine simplă și accesibilă tuturor. Walmark prezintă un instrument online, ușor de utilizat și captivant, care analizează și urmărește starea de sănătate a utilizatorului.

Respondenții primesc un plan individual, care se întinde pe 4 săptămâni, cu pași specifici de urmat. Analiza imediată, după terminarea celor 28 de sarcini zilnice, oferă motivație pentru implicare de lungă durată. Sistemul dezvoltat în colaborare cu experti oferă educatie în privința sănătății și inspirație pentru un stil de viață sănătos.

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, promotor al unui stil de viață sănătos, recomandă Index de sănătate.  Walmark, unul dintre principalii producători de suplimente alimentare din Europa Centrală, cu o expertiză de 25 de ani, își extinde rolul de suporter activ al sănătății prin lansarea unei platforme online care să ghideze publicul către un stil de viață mai sănătos, Index de sănătate.

Dezvoltat în colaborare cu un specialist ceh în nutriţie metabolică, Index de sănătate are la bază un chestionar online care oferă o perspectivă de ansamblu asupra sănătății respondentului.

Îi va lua numai 10 minute să răspundă celor 26 de întrebări, care acoperă 6 arii generale, considerate a fi pilonii unui stil de viață sănătos – de la informații de bază, activitate fizică, dietă zilnică, obiceiuri nesănătoase, starea efectivă de sănătate, la echilibrul emoțional.

Sofisticatul sistem generează un rezultat imediat, în forma unui număr între 0 și 100, care exprimă starea de sănătate a respondentului – Index de Sănătate (IS). Pe lângă IS, se regăsesc și alți parametri: Indicele de Masă Corporală (IMC) (supraponderal, normoponderal, obezitate, obezitate morbidă), indexul consumului de apă și o recomandare pentru un consum adecvat de apă. Un set de numere ale acestor indici oferă o imagine de ansamblu a stării de sănătate și continuă cu indicații asupra a 5 arii problematice cheie – 5 parametri cheie care ar trebui adresați pentru a menține sănătatea.

Rezultatul imediat este un plan ușor de parcurs și practic, care se întinde pe 4 săptămâni.
Cu o sarcină zilnică simplă, dar eficace, care motivează respondentul să urmeze planul și să simtă rezultate foarte repede. Un sistem de reminder avansat ajută utilizatorii să fie la curent cu progresul lor.

Toate activitățile recomandate au fost gândite de un specialist, care s-a asigurat că au fost luate în calcul toate ariile sănătății, iar nivelul de dificultate este unul potrivit unei persoane obișnuite – toate sarcinile sunt realizabile, iar dacă planul este urmat, primele rezultate ar trebui să apară chiar din prima lună. Rezultatele pot fi împărtățite pe social media. Ca bonus, mai există un set de recomandări – sfaturile simple, de zi cu zi, despre modalități de îmbunătățire a problemelor și riscurilor de sănătate. Și dincolo de planul de sănătate, fiecare utilizator va primi o recomandare personalizată pentru un program de nutriție bazat pe nevoile individuale.

Cori Grămescu, promotor activ al unui stil de viață sănătos și ambasadorul Indexului de sănătate, ne povesteşte de ce a acceptat această provocare și care sunt beneficiile platformei online Walmark. "Partea cea mai interesantă a proiectului Index de Sănătate este pentru mine faptul că acest instrument este bazat pe cei 5 piloni ai unui stil de viață sănătos: dieta echilibrată, starea generală de sănătate, activitatea fizică, echilibrul psihologic și capacitatea de a gestiona obiceiurile nesănătoase. Testul online este construit în jurul acestor 5 elemente, iar evaluarea, recomandările generate și planul lunar creează un cadru organizat pentru cei care doresc să își îmbunătățeasca alegerile de lifestyle. Nu ne este întotdeauna facil să conștientizăm zonele în care sănătatea noastră poate avea de suferit în urma alegerilor noastre, așa că o evaluare obiectivă este binevenită pentru a declanșa procesul de schimbare.

Faptul că testul online ia în calcul elementele esențiale pentru sănătate ne ajută să avem un plan concret de ameliorare a alegerilor noastre și, poate la fel de important, ne oferă informații corecte, de calitate, despre sănătate și construirea unui stil de viață sănătos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod