Vein Defense™ de la Secom

Vein Defense™, prin formula sa complexa pe baza de extracte din plante medicinale si vitamina C, este recomandat ca adjuvant in tratamentul insuficientei venoase si a simptomelor asociate acesteia: glezne umflate, picioare grele, varice, circulatie periferica deficitara. Actioneaza eficient si in tratamentul complementar al hemoroizilor, tromobozelor, ulcerelor varicoase si al inflamatiilor post-traumatice (hematoame, entrose, luxatii, contuzii).

Vein Defense™ ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, la imbunatatirea tonusului peretilor si valvelor venoase si la reducerea inflamatiilor venoase.
Are efect adjuvant antitrombotic, prin reducerea coagularii si formarii trombilor venosi (cheagurilor de sange) si prin descompurea trombilor deja formati. Actioneaza ca antiedematos, astringent, antioxidant si cicatrizant si ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii.

Vein Defense™ face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.

Vein Defense™ este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

Pret recomandat: 92 lei/60 tablete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod