Vara aceasta ține tensiunea arterială sub control cu tensiometrele Omron

Relaxează-te și încearcă să te bucuri de momentele frumoase în aer liber pe care doar vara ți le poate oferi! Adoptă o dietă echilibrată, înnoiește-ți garderoba cu haine lejere și măsoară-ți frecvent tensiunea arterială cu tensiometrele inovatoare Omron: M7 Intelli IT, M6 Comfort N și M3 Comfort. That’s the point!

Fie ca optezi pentru Omron M7 Intelli IT, M6 Comfort N sau Omron M3 Comfort, te bucuri de tehnologia Intellisense, ce asigură prin umflarea manșetei unice Intelli Wrap o determinare precisă, rapidă și confortabilă.

Cum funcționează? Studiile Omron au demonstrat că una din trei persoane își măsoară tensiunea în mod eronat din cauza poziționării incorecte a manșetei pe braț. Manșeta Intelli Wrap dispune de un tub interior mai lung ce se poziționează în jurul brațului, putând fi astfel rotită la 360 de grade, ceea ce ajută la reducerea măsurătorilor inexacte și la acuratețea rezultatelor.  

Omron M7 Intelli IT, M6 Comfort N sau M3 Comfort?

Este deja cunoscut că anotimpul cald este un factor determinant în creșterea temperaturii corpului și a vasodilatației, având ca rezultat apariția hipertensiunii.

Pentru o diagnosticare corectă a stării tale de sănătate, tensiometrele Omron sunt un ajutor de nădejde vara aceasta:

M7 Intelli IT-  este un tensiometru inovator prevăzut cu simboluri pentru apariția pulsului neregulat și a mișcării corpului în timpul determinării. Mai mult, permite conectarea la aplicația Omron Connect prin Android și IOS, ceea ce facilitează o monitorizare permanentă a sănătății tale. Dacă te întrebi de capacitatea de memorie a măsurătorilor efectuate, află că aparatul poate memora până la 100 de determinări pentru doi utilizatori diferiți, având o circumferință a manșetei cuprinsă între 22 – 42 cm.

M 6 Comfort N -  ca și Omron M7 Intelli IT, M 6 Comfort N dispune de manșeta Intelli Wrap.

De asemenea, indicatorul luminos pentru înfășurarea corectă a manșetei în jurul brațului, simbolurile pentru apariția pulsului neregulat și al hipertensiunii sunt parte integrantă din caracteristicile sale.

M3 Comfort – cu funcțiile specifice tensiometrelor Omron M7 Intelli IT și M 6 Comfort N, tensiometrul de braț complet automat M3 Comfort are o funcție de calcul a ultimelor trei măsurători și o capacitate de memorie de 60 de determinări cu ora și data efectuării lor, pentru două persoane diferite.

Tensiometrele Omron sunt disponibile în farmacii, în magazinele de tehnică medicală, dar si în cele online.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod