TU. Ghid de functionare

Probabil credeti ca stiti o multime de lucruri despre corpul uman — tot ceea ce-ati aflat privindu-va in oglinda de acasa si de la orele de biologie din liceu.

Este adevarat, traim intr-o epoca obsedata in egala masura de trup si de coafurile vedetelor, insa realitatea este ca cei mai multi dintre noi stiu foarte putine despre ce se petrece in acest sistem anatomic miraculos, deopotriva stiintific si artistic. Decenii intregi sunteti proprietarul acestei cochilii acoperite cu piele, dar probabil stiti mai multe despre telefonul dvs. mobil decat despre propriul trup. In ceea ce priveste longevitatea si calitatea vietii, intelegerea propriului organism va va oferi puterea, autoritatea si capacitatea de a trai o viata mai buna si mai sanatoasa.




Cartea de fata va pune la incercare ideile preconcepute despre functionarea si imbatranirea corpului uman, apoi va invita sa faceti un tur pe toate soselele si potecile din interiorul dvs. Dupa ce veti raspunde la un chestionar care va testeaza cunostintele, veti invata cam tot ce se poate despre sistemele si organele dvs. care pompeaza sange, digera hrana si isi amintesc unde ati pus cheile de la casa.


Un alt lucru la fel de important este ca veti primi toate datele de care aveti nevoie pentru a va mentine corpul intr-o buna stare de functionare.
Veti afla cum apar bolile si cum va afecteaza acestea organismul — de asemenea, veti primi sfaturi privind prevenirea si combaterea starilor care va pun in pericol calitatea vietii. Completata cu exercitii, sfaturi despre alimentatie, sugestii usor de aplicat privind schimbarea stilului de viata si metode alternative, cartea va ofera un plan simplu si practic pentru a va pune la adapost de efectele imbatranirii. Si pentru ca totul sa fie perfect, veti primi si „Dieta ghidului de functionare“, cu meniuri extrem de gustoase si sarace in calorii — un plan cu 30 de retete, conceput cu un singur scop: sa va ajute sa duceti o viata sanatoasa.

Bun venit in corpul dumneavoastra! Ce-ar fi sa intrati si sa aruncati o privire in jur?

Poti cumpara cartea "TU. Ghid de functionare" de Dr. Mehmet C. Oz, Dr. Michael F. Roizen, aparuta la Editura Curtea Veche de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 36 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod