Trusa de raceala si gripa de la Fares

Plantusin capsule Odata cu ploile si variatiile bruste de temperatura, a venit si gripa cu nelipsitele ei surate, bronsita, tusea, raceala si durerile de gat. Unii, ce-i drept, putini, incearca sa le ignore, tinand cont de o vorba din batrani, care spune ca gripa trece in sapte zile cu medicamente si intr-o saptamana de la sine. Din pacate, majoritatea apeleaza la doze soc de antibiotice si alte medicamente care nu au nici un efect pozitiv, dar, care au, in schimb, nenumarate efecte secundare care pot deveni, in timp, extrem de periculoase.


Cmprimatele Plantusin, realizate pe baza de lemn dulce, albastru de metilen, uleiuri esentiale de menta, mentol, eucaliptol, anetol, ulei esential de cimbru si de coada soricelului au atat efecte antivirale care combat gripa, cat si efecte antibacteriene care previn complicatiile fara a prezenta insa nici unul din neajunsurile produselor de sinteza.

Uleiurile esentiale ii asigura insa, in acelasi timp si o actiune expectoranta, mucolitica si antispastica, cu un pronuntat efect decongestionant al cailor respiratorii.
In plus, calmeaza tusea, reduce durerile de gat si usureaza respiratia, eliberand caile respiratorii, atat la nivel nazal, cat si bronsic. Aceste efecte ale uleiurilor esentiale din compozitia capsulelor Plantusin sunt amplificate si de prezenta, in compozitia lor, a lemnului dulce, care este balsamic si emolient prin continutul de glucide, expectorant datorita saponozoidelor si antiinflamator prin glicirizina si steroli, asigurand astfel fluidificarea secretiilor bronsice si calmarea tusei. La randul lui, albastrul de metil potenteaza efectul antiseptic, dezinfectant si analgezic.


In plus, Plantusin are un pronuntat efect tonic si inviorator.

Mod de administrare: 1-2 comprimate de supt de 3 ori pe zi, intre mese. Dupa administrare, timp de 30 de minute, nu se consuma aliment sau lichide

Pret 8,7 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod