Trateaza afectiunile ginecologice cu namol terapeutic

Sanatatea feminina este intotdeauna un subiect sensibil care necesita atentie deosebita. Afectiunile de natura ginecologica se pot tratata cu succes folosind namolul terapeutic. La Danubius Health Spa Resort, problemele organelor genitale de ordin inflamator, sterilitate primara si secundara, disfunctii menstruale sau ovariene isi pot gasi raspunsul in efectele binefacatoare ale namolului extras din Lacul Ursu, singurul lac heliotermic din Europa.
Acesta contine un compozit unic, format din substante organice (hormoni estrogen si progesteron human-like) si anorganice (cantitate mare de clorura de sodiu – sare). Este un excelent conductor termic, racindu-se de patru ori mai incet decat apa.

Pregatirea pentru perioada de graviditate reprezinta o etapa foarte importanta pentru obtinerea unei sarcini care sa decurga fara probleme. Tratamentul pregestational cu namol sapropelic peloidogen este unic si exclusiv, Sovata fiind singurul loc din Europa unde se fac asemenea terapii. Infertilitatea de orice origine, afectiunile ginecologice cronice, manifestarile de premenopauza si menopauza se pot trata in mod natural, fara efecte secundare si cu beneficii medicale recunoscute” spune Doctor Suzana Pretorian.

Tratamentele ginecologice se realizeaza in cure cu o durata optima de 10 zile. In cadrul terapiei se aplica irigatii vaginale cu apa sarata, namol extern si tampoane cu namol care impreuna au efect sinergic antiinflamator, vasodilatator si de stimulare ovariana naturala. Durata unei sedinte complete (inclusiv baie sarata la piscina) este de cca 2 ore” recomanda Dr. George Stefan Vasilescu, medic primar obstetrica-ginecologie, specializat in infertilitate  de cuplu.

Mai multe informatii despre tratamentele Danubius Health Spa Resort gasesti pe www.danubiushotels.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod