Tratament pentru candidoza vaginala Gynofort

Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum
Un nou tratament al candidozei vaginale, complet diferit de tratamentele de pana acum, a fost pus la dispozitia femeilor de catre compania Gedeon Richter. Este vorba despre produsul Gynofort, singurul medicament de pe piata autohtona care are la baza nitratul de butoconazol 2% si foarte important, beneficiaza de tehnologia VagiSite.  
 
Noua tehnologie permite tratarea eficienta a bolii, in doza unica si administrarea in orice moment al zilei, crescand astfel complianta pacientelor la tratament.
Produsul este disponibil sub forma de crema, intr-un aplicator preumplut si usor de folosit, care asigura, printr-o singura aplicare, un tratament complet si eficient. Conform surselor Cegedim, aproximativ 70.000 de femei din Romania au fost tratate deja cu Gynofort.
 
Conform statisticilor, 3 din 4 femei se confrunta cu candidoza vaginala cel putin o data de-a lungul vietii. Multe femei se plang ca nu au scapat de aceasta afectiune dupa ani de tratament. Motivele sunt multiple si nu este suficient sa tratam boala, ci trebuie sa determinam cauzele care au dus la aparitia si recidiva ei.
Identificarea factorilor se poate face impreuna cu medicul specialist, de aceea un control ginecologic este obligatoriu.
 
Candidoza vaginala este o boala cauzata de regula de o ciuperca numita Candida Albicans. Aceasta ciuperca este prezenta in mod normal in tubul digestiv, in vagin, pe piele, fara a cauza vreo problema. In momentul ruperii echilibrului natural al mediului vaginal, aceste ciuperci se pot multiplica excesiv, determinand aparitia bolii. Afectiunea se manifesta sub forma unei scurgeri vaginale albe, insotita de mancarimi, arsuri si/sau prurit.
Exista si cazuri cand boala este asimptomatica, fiind depistata doar in mometul controlului ginecologic, prin examenul microscopic al secretiei vaginale sau al culturii.
 
Tratamentul vulvovaginitei candidozice ar trebui sa fie simplu. In realitate, femeile se confrunta cu o frecventa ridicata a recidivelor (50%), rezultate din netratarea cauzelor bolii. Recidivele, pe langa disconfort fizic, afecteaza si armonia vietii sexuale a cuplului.  
 
Tratamentul candidozei vaginale este indicat sa se faca la recomandarea medicului ginecolog.
In general, cele mai folosite sunt antimicoticele cu actiune locala: creme, ovule, spuma, gel, care se introduc in vagin.
 
Poti cumpara Gynofort - noul tratament al candidozei vaginale, din farmacii, la pretul de 29.68 Ron.
 

Comentariile 201-217 din 217

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pisoiu23 pe 30 Iul 2008, 16:43
    gynofort

    am uitat sa va spun cum se administreaza: este un aplicator cu o crema in el, acesta se introduce in vagin cat mai adanc apoi se impinge pana nu mai ramane deloc crema in aplicator, si se scoate. exact cum se introduceau unele absorbante interne.asa ca nu aveti temeri. va pup

    0
    0

  • pisoiu23 pe 30 Iul 2008, 16:38
    gynofort

    am luat anul trecut gynofort si chiar dupa cateva zile era mult mai bine. se aplica doar o singura data seara inainte de culcare si se evita contactul sexual.zilele urmatoare dupa aplicare o sa eliminati din el, adica o sa curga dar stati fara grija ca el esi face treaba chiar daca aveti impresia ca nu mai ramane nimic. e bine sa puneri un absorbant zilnic sa nu aveti neplaceri. cand am luat gynofort aveam niste mancarimi si usturimi de nu mai puteam iar in cateva zile de la aplicare nu maiaveam nici o problema. asa ca vi-l recomand cu caldura. sanatate multa

    0
    0

  • ssimi pe 25 Iul 2008, 22:32
    gynofort

    aproape ca m-ati convins ca e bun.....dar stateam si ma gandeam:oare care o fi mai bun? gynofort sau canesten?nu am folosit nici una astept raspuns multumesc

    0
    0

  • nicollette84 pe 13 Iul 2008, 20:04
    tratament

    am luat 3 zile gynofort la sfatul medicului,in urma caruia am senzatia de vagin uscat.ce sa fac?

    0
    0

  • oana pe 12 Iul 2008, 14:48
    gynofort

    Alexandra, te rog spune-mi cat timp ai facut tratamentul?

    0
    0

  • costel pe 9 Iul 2008, 10:05
    doctorii!!!!

    frate doctori din ziua de azi sunt prea iresponsabili vorbindde un control la ginecolog deci medicii romani sunt cam neinteresati dak nu intinzi un ban

    1
    0

  • ana pe 30 Iun 2008, 17:02
    cate doze sunt necesare pentru un tratament?

    cate doze sunt necesare pentru un tratament? se aplica doza o singura data, sau trebuiesc mai multe doze, mai multe aplicatii? daca da, cate? la sfatul medicului?

    0
    0

  • robibobi pe 4 Iun 2008, 14:01
    gynofort

    e buna functioneaza

    0
    0

  • pesceanu paula pe 2 Iun 2008, 09:41
    gynofort

    cit dureaza tratamentul cu gynofort ?

    0
    0

  • alexandra pe 13 Mai 2008, 13:44
    tatamentul

    am uitat sa precizez ca iubitul meu a facut si el tratament si nidoflor de3 ori pe zi aplicare cu acea crema timp de 7 zile ...am fc tratamentul cam o data ,binenteles fara relatii sexuale in acest timp ca sa prevenim reinfectarea ...si a mers...deci conteaza sa faca si partenerul tratamentul dak nu ,nu are nici un sens...

    1
    0

  • alexandra pe 13 Mai 2008, 13:40
    e buna

    am folosit si eu ...chiar eu mi-am aplicat-o....am tinut-o 4 zile si m-am simtit foarte bine ...dar se pare ca dp juma de an mi-a reaparut...se pare ca e adevarat ca trebuie sa cautam care sunt cauzele si nu doar sa o tratam. Eu am sistemul imunitar la pamant ,si mai si fumez mult. s-ar putea sa aiba legatura mare cu reaparitia.insa din pacate unii medici nu se prea intereseaza de cauze si pun accentul doar pe tratare...pacat!!!

    0
    0

  • NICOS pe 11 Mai 2008, 12:27
    gynofort

    Ce reactii adverse poate avea utilizarea gynofort-ului pe termen indelungat?

    0
    0

  • valisweet84 pe 8 Mai 2008, 18:28
    gynofort

    si eu am fost infectata cu ciuperca asta nesimtita iar doctora la care am fost mi-a dat o reteta care cuprinde si acest gynofort....mi l-a aplicat dansa acum 3 zile, inca nu am terminat tratamentul dar vreau sa va spun ca deja ma simt mai bine...

    0
    0

  • valentina pe 7 Mai 2008, 19:39
    cauzeaza cumva fatului?

    pot sa administrez acest medicament pentru candida

    0
    0

  • mdeah pe 24 Mar 2008, 19:20
    gynofort

    mdeah....toata lumea vrea garantii. Cum crezi ca se administreaza daca scrie intravaginal? Se trateaza si partenerul dar cu alta metoda. Nimic nu garanteaza nimik...

    0
    0

  • MARIA pe 7 Mar 2008, 18:16
    gynofort

    garanteaza vindecarea fara recidiva? face tr si partenerul?

    0
    0

  • crina pe 6 Mar 2008, 09:17
    gynofort

    cum se administreaza acest tratament ?

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod