Trasnsplantul de par, solutia parului pierdut!

Se stie deja ca mai mult de 50% dintre barbati se confrunta cu pierderea parului, cunoscuta ca si calvitie. De ani de zile lumea a asteptat o solutie medicala pentru refacerea parului, care sa fie simpla, fara fire, fara bisturiu, fara cicatrici si fara durere, si care in acelasi timp sa ofere un rezultat cu aspect natural 100% dupa doar o singura vizita la medic. Consultatia este gratuita iar in luna noiembrie pretul pentru implantarea a 4.250 fire de par (1.750 grefe) este de 2750 euro.

Cauzele aplopeciei -  Specialistii MedArtClinic ne-au explicat ca aplopecia (caderea excesiva a parului) se datoreaza in mod normal unei predispozitii genetice si se manifesta printr-o deteriorare treptata a firului de par, care desi prezinta initial o stare sanatoasa, ulterior se subtiaza si slabeste.
“De obicei, aplopecia incepe din partea de sus a capului si din linia de demarcatie a fruntii, in timp ce partile laterale ale capului prezinta o mai mare rezistenta in ceea ce priveste caderea parului. Cauza principala este una genetica, dar exista si alti factori care contribuie la caderea parului. Printre acestia se numara stresul, alimentatia necorespunzatoare, tulburari hormonale, etc”, ne-a declarat dr. Konstantinos Dionysiou, primul medic ce a realizat implanturi in Romania.

Metoda moderna, recunoscuta in comunitatea medicala -  Cea mai sigura solutie de a reface parul, o reprezinta transplantul de par, aceasta fiind o metoda recunoscuta in comunitatea medicala ca fiind sigura si cu rezultate in ceea ce priveste combaterea aplopeciei.
“Metoda noastra este internationala, cea mai evoluata de transplant de par si este practicata in Romania, doar in clinica noastra. Transplantul de par se realizeaza cu anestezie locala si nu este necesara internarea in clinica. Grefele de par se exporta una cate una din regiunea donatoare cu ajutorul unor micro-instrumente chirurgicale mai mici de un milimetru in diametru. Ulterior acestea se implanteaza in regiunea afectata fara a fi nevoie sa se cresteze scalpul, asa cum se intamla in cazul tehnologiilor mai vechi, cu ajutorul unui instrument avansat numit “implanter””, ne-a mai spus dr.
Konstantinos Dionysiou.

MedArtClinic se ocupa de 10 ani cu cercetarea, diagnosticarea si tratamentul aplopeciei, cu rezultate definitive. Vindecarea este rapida, la fel si cresterea parului. Personalul medical de aici a realizat pana in prezent, sute de transplanturi de par in Limasol, Paris, Londra, Amsterdam, Geneva, berlin, Liverpool, Atena, Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod