Touch te protejeaza in orice situatie

Zilnic atingem o multime de obiecte sau suprafete de folosinta comuna, ne platim cumparaturile cu bancnote si folosim mijloacele de transport in comun. Nimic...
Zilnic atingem o multime de obiecte sau suprafete de folosinta comuna, ne platim cumparaturile cu bancnote si folosim mijloacele de transport in comun. Nimic neobisnuit, doar ca... asta inseamna ca am adunat mii de bacterii. Bacterii care se pot dovedi periculoase pentru sanatatea noastra. Si cum nu putem sa ne spalam pe maini in fiecare secunda, o solutie simpla, eficienta si mereu la indemana pentru a tine microbii departe este folosirea gelurilor sau spray-urilor antibacteriene.
 
De pilda, cu un continut de alcool sanitar de 70%, Touch poate fi considerat un dezinfectant foarte eficient si de incredere pentru mainile noastre.
Acest fapt este certificat si de Institutul Cantacuzino, care i-a confirmat astfel calitatile antibacteriene, Touch fiind deja gelul antibacterian numarul 1 in Romania.
 
Atunci cand nu avem posibilitatea sa ne spalam pe maini, o singura picatura de gel este suficienta pentru a indeparta bacteriile de pe maini. Pur si simplu turnam gelul in palma, masand pana intra in piele, si gata! Am scapat de microbi in doar cateva secunde. Sticlutele de gel antibacterian au dimensiuni reduse, de 59 ml, astfel incat pot fi luate peste tot, in poseta sau in buzunar.
Mai mult, putem alege dintr-o multime de variante pe care Touch ni le pune la dispozitie: 3-in-1 cu adaos de glicerina, Classic, Violet, Splash, Exotique sau Kidz.
 
Colectia de geluri antibacteriene este completata de spray-urile pentru suprafete din aceeasi gama, disponibile si ele in variantele Classic, Violet, Splash, Exotique si Kidz si certificate si ele de Institutul Cantacuzino. Sunt foarte simplu de folosit - nu trebuie decat sa pulverizam, actionand mecanismul sticlutei o data sau de doua ori, si am rezolvat problema! 
 
Pentru ca si acasa sau la birou trebuie sa ne protejam impotriva microbilor, Touch a conceput o si o gama de sapunuri lichide antibacteriene.
Cu pH 5.5, acestea curata in profunzime fara a irita sau usca pielea, in timp ce agentul antibacterian elimina orice urma de microbi de pe mainile noastre. Sapunurile Touch sunt disponibile in trei variante: Exotic, Classic sau Violet, in recipienti de 500 grame, fiind foarte eficient nu numai pentru sanatatea ta, ci si pentru bugetul tau.
 
Fie ca esti in masina, la picnic sau pe strada, nu uita sa iei cu tine Touch. Este solutia cea mai simpla de tine bacteriile departe de mainile tale! Iar la birou sau acasa, foloseste sapunul lichid, solutia care iti protejeaza sanatatea de microbii pe care ii poti lua din mediu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod