Suplimentele de melatonina, necesare in aceasta perioada

In fiecare an, la sfarsitul lui octombrie, in ultimul week-end, schimbam iarasi ora. Astfel, dimineata nu mai riscam sa ne mai trezim pe intuneric, insa e neplacut ca seara se intuneca mai devreme. Cel mai neplacut e insa faptul ca iarasi riscam sa avem probleme cu somnul.
Remediul absolut natural care ne poate ajuta, fara a avea nici un efect secundar, il reprezinta melatonina. Acesta este un hormon natural, produs de organism la intuneric. Melatonina regleaza somnul, dar reprezinta, in acelasi timp, si un puternic antioxidant, care protejeaza si repara celulele.

Perturbarea somnului reprezinta un stres care vine sa se suprapuna peste toate celelalte surse de stres si peste problemele generate de o alimentatie nepotrivita. De aceea, melatonina reprezinta un excelent ajutor pentru sanatatea noastra in aceasta perioada.
Ramane doar sa va asigurati de calitatea produsului pe baza de melatonina, deoarece aceasta difera in mod semnificativ de la un producator la altul. Pentru o biodisponibilitate maxima poti apela la Bio-Melatonina de la Pharma Nord.

Suplimentul nutritiv Bio-Melatonina de la Pharma Nord este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste, la pretul recomandat de 43 lei (cutia cu 30 de tablete).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod