Suplimente alimentare cu substante de origine naturala

Fiecare zi a anului ar trebui sa reprezinte pentru noi o zi a alimentatiei sanatoase. Din pacate, acest lucru nu este posibil. Ritmul trepidant al vietii si produsele alimentare pe care le gasim in comert, mereu mai intens procesate si mai pline de E-uri, accentueaza, pe zi ce trece, dezechilibrul nostru alimentar.
Pentru acest adevarat flagel al zilelor noastre exista un singur remediu – suplimentele alimentare. Desigur, si printre acestea intalnim multe capcane. Produse de sinteza sau produse cu o foarte slaba biodisponibilitate. De aceea, la fel ca si in cazul alimentelor, trebuie acordata o atentie deosebita calitatii acestora.

Din fericire, exista pe piata produse, precum cele de la Pharma Nord, care nu au inselat niciodata asteptarile consumatorilor lor, continand numai substante de origine naturala, cu biodisponibilitate maxima.


Printre nenumaratele suplimente alimentare dedicate celor mai diferite afectiuni, dintre care alegeti periodic cateva pentru a face o cura, merita sa includeti Bio-Marin Plus, o combinatie puternica de vitamine, pe baza de ulei de peste, esential pentru reducerea nivelului sanguin al trigliceridelor si al homocisteinei, pentru reducerea tensiunii arteriale, pentru scaderea riscului cardiovascular, dar si pentru inlaturarea disconfortului din timpul menstruatiei. Impotriva stresului si a afectiunilor cardiace, extrem de eficace este si Bio-Multi cu substantele lui nutritive bogate in vitamine A, D, E si C, in minerale si acid folic.
Cum alimentatia noastra este mereu mai saraca in fibre, Bio-Fiber ne poate scapa de multe neplaceri. Insa lista acestor remedii naturale atat de sanatoase este mult mai bogata!

Suplimentele alimentare de la Pharma Nord sunt disponibile in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod