Strepsils Intensiv miere si lamaie pentru dureri puternice in gat

Anotimpul rece este pentru multi dintre noi sinonim cu perioada in care experimentam dureri puternice in gat. Totul porneste de la gatul inflamat care...
Anotimpul rece este pentru multi dintre noi sinonim cu perioada in care experimentam dureri puternice in gat. Totul porneste de la gatul inflamat care ne face sa inghitim cu greutate si ne impiedica sa ne concentram asupra activitatilor cotidiene.

Exista insa medicamentul potrivit pentru a trata simptomele neplacute ale durerii in gat: Strepsils Intensiv miere si lamaie datorita substanei sale active, flurbiprofen, actioneaza rapid, direct la nivelul ariei afectate, avand ca rezultat reducerea durerii in gat in 15 minute de la administrare.

Strepsils Intensiv miere si lamaie are un efect ce dureaza pana la 3 ore, fiind singurul medicament care contine flurbiprofen, substanta cu efect calmant, antiinflamator si de reducere a febrei.

Acest medicament contine flurbiprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala.
Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Doze si mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani. Doza recomandata este o pastila Strepsils Intensiv miere si lamaie la fiecare 3-6 ore, maxim 5 pastile pe zi, timp de 3 zile.

Pret recomandat: 17,22 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • blue_eyes86 pe 13 Iul 2011, 12:11
    Strepsil Intensiv miere si lamaie

    Dupa cat timp pot sa beau apa,dupa ce am luat o pastila strepsil intensiv miere si lamaie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod