Strepsils Intensiv Miere si Lamaie combate durerile de gat

Strepsils Intensiv Miere si Lamaie are un efect ce dureaza pana la 3 ore, fiind singurul medicament care contine flurbiprofen, substanta cu efect calmant, antiinflamator si de reducere a febrei.
Primavara este sezonul in care populatia se confrunta de obicei cu un nou val de viroze specifice, chiar daca temperatura din ce in ce mai ridicata ne poate induce in eroare.

Primul simptom care se instaleaza este inflamarea gatului, care ne face sa inghitim cu greutate si ne impiedica sa ne concentram asupra activitatilor cotidiene. Aceasta durere taioasa la fiecare inghititura este de fapt cea mai mare problema in cazul acestor viroze.

Exista insa medicamentul potrivit pentru a trata simptomele neplacute ale durerii in gat: Strepsils Intensiv Miere si Lamaie.
Datorita substantei sale active, flurbiprofenul, acest produs nou actioneaza rapid, direct la nivelul ariei afectate, avand ca rezultat reducerea durerii in gat in 15 minute de la administrare.

Acest medicament contine flurbiprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Strepsils Intensiv Miere si Lamaie este recomandat adultilor si copiilor de peste 12 ani. Doza recomandata este o pastila Strepsils Intensiv Miere si Lamaie la fiecare 3-6 ore, maxim 5 pastile pe zi, timp de 3 zile.

Produsul se gaseste in farmacii la pretul de 17.22 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod